Met nazi’s marcheren voor democratie: in het Nederland van de grenzeloze dwaasheden kan het

heidenau-1In Duitsland steken ‘bezorgde burgers’ onderkomens in brand waar mogelijk vluchtelingen worden gehuisvest.
Want volgens de absoluut niet xenofobe verslaggever van de absoluut niet xenofobe NOS, die vluchtelingen absoluut niet framet als zijnde de oorzaak van het tekort aan sociale huurwoningen in Nederland, Jeroen Wollaars (op Twitter een vriendje van Thierry Baudet die vindt dat er geen onschuldige moslims bestaan…) loopt men er ’tegen zijn grenzen aan.’

Die ‘bezorgde burgers’ die het verder kennelijk historisch noodzakelijk vinden om zich omwille van de
vrijheid van het heilige Avondland, vol te laten lopen met alcohol en vervolgens over kinderen heen zeiken (je verzint het niet als je geen Eric Lucassenheet) nazi’s noemen is volgens diezelfde Wollaars wat ‘simpel.’

In Nederland is ondertussen een onrendabel haatblog, waar gepleit wordt voor het ontzeggen aan moslims van hele elementaire mensenrechten zoals het recht op privacy, men naar eigen zeggen kotst van gemengde huwelijken, met lynchmobs tegen homoseksuelen gedreigd wordt en SS’ers verheerlijkt worden, bezig onder het mom van een referendum voor – alweer naar eigen zeggen – ‘meer democratie’ de bevolking op te jutten en voor het extreem rechtse karretje van vreemdelingenhaat en rassenwaan te spannen.

De opsomming aan ranzigheden is uiteraard niet volledig en ook dit verzin je niet: met nazi’s op pad voor ‘meer democratie.’ Hier meer trouwens over één van die figuren met zijn ‘meer democratie.’

De partij van ‘minder, minder, minder’ is er uiteraard dolenthousiast over net zoals een afsplitsing ervan die thans ‘geführt’ wordt door een gesjeesde advocaat.

Wie ook de vingers aflikkend achter extreem rechts aan marcheren voor ‘meer democratie’ – ik heb nauwelijks woorden voor de gotspe – is de SP waar Harry van Bommel wel heel erg op de voorgrond treedt met zijn verbond met de mensenhaters van dat blog.2015-04-26 Harry van Bommel met Joost Niemöller en Pieter Omtzigt

Niet verbazingwekkend overigens: nog niet zo lang geleden hebben we hem op een foto zien staan met iemand die in alle openheid uitkraamt dat gekleurde mensen dom zijn, dat de auto-industrie van de VS daaraan ten onder is gegaan en Breivik een punt heeft.

In Nederland kan dat omdat er geen enkele grens meer lijkt te zijn als het gaat om gebrek aan beschaving en menselijkheid. Elk besef van moraal is weg. Benieuwd overigens of we ooit een keer in de krant zullen lezen dat Harry van Bommel, in een poging nog meer bij de tweedekansnazi’s in het gevlei te komen, over kinderen heeft staan zeiken. ’t Zou me niet echt verbazen aangezien ook opportunisme in Nederland aan geen enkele beperking onderhevig lijkt te zijn.

Wie zich nu dan ook openlijk heeft aangesloten bij de ‘strijders voor democratie’ is de Partij voor de Dieren waarvan Marianne Thieme aan Jan Roos in een promotiefilmpje voor die referendumvertoning uit staat te leggen waarom de EU zo vreselijk is en welke rampen de mensheid te wachten staan als Oekraïne een associatie-verdrag met de EU tekent. Over het aandeel van haar collega’s van de PvdA in het veroorzaken van de oorlog die daar woedt had ze het trouwens niet.

Ik kon, maar dat even ter zijde, niet zien of Roos zijn machete bij zich had, of dat ie hem tijdelijk bij de beveiliging van de Tweede Kamer, waar het interview plaats had, in bewaring moest geven.
Overigens ga ik niet linken naar het bewuste filmpje, uitleggen dat stront stinkt kan ook zonder het tegen een ventilator te gooien.

Laat één en ander even goed op u inwerken: er is in de Tweede Kamer vanaf heden geen enkele
partij meer die niet op één of andere manier aanschurkt tegen extreem rechts en die niet bereid is uit overwegingen van menselijkheid en fatsoen af te zien van het maken van gemene zaak met dat mensenverachtende tuig dat zich verenigt in een haatblogje dat, voor zover ik weet, nog steeds de hand boven het hoofd wordt gehouden door het concern dat ooit schreef over ‘het joodse vraagstuk.’

De PvdA adverteert vrolijk op GeenStijl in verkiezingstijd en tekent middels regeringsdeelname o.a. voor een vluchtelingenbeleid dat spot met elke maatstaf van beschaving, het CDA van Sybrand Buma is dikke maatjes met hen die anderen uitmaken voor ‘rifapen’, het clubje van genocide-lover Kees van der Staaij is dikke mik met de ’tientallen miljoenen moslims’ deporteerders van Wilders, de VVD past naadloos over het sjabloon van de geblondeerde psychopaat die ooit uit haar midden kwam en ten slotte, breek me de bek niet open over de ChristenUnie met types als Gertjan Segers.

Kortom: allemaal buitelen ze nu over elkaar heen om voorop te kunnen zwemmen in de tsunami van bruine diarree die dit land overspoelt.

Maar laat u vooral gek maken en marcheer met zijn allen achter de nazi’s aan voor ‘meer democratie.’
De banken en de wapenindustrie zullen u te zijner tijd innig dankbaar zijn dat u vrijwillig hebt gekozen voor het verder leven in een dictatuur van het corporate fascisme zoals de enige hier nog niet genoemde partij, D66, al heel lang voorstaat.
Want al die politici en media, die u vergiftigen met hun xenofobie en vreemdelingenhaat, die dagelijks lopen te ageren tegen moslims en vluchtelingen, voeren per slot van rekening de agenda uit van hen die grof geld verdienen aan de oorlogen in Oekraïne, het Midden-Oosten en elders. In de hoop uiteraard ooit een keer door hun meesters rijkelijk beloond te worden voor de bewezen diensten zoals dan ook vaak gebeurt.

Op de grenzen van het onbetamelijke is men in Nederland nog lang niet gestuit. Of die van de dwaasheid ooit zelfs maar in zicht komen waag ik al langer te betwijfelen.