Maxime Verhagen wordt JSF-boer

Samenwerken met de volstrekt normale democratische PVV was echt helemaal geen punt vond hij. Na het vallen van kabinetje Rutte I in 2012 was ik erg bezorgd over die Verhagen, hij zou  toch niet naar de steun moeten om wat centjes te krijgen om van te leven?  Spoedig was daar politieke CDA-vriend Elco Brinkman die dat voorkwam door hem voorzitter van Bouwend Nederland te maken. Kostje gekocht.

Maar Verhagen is een duizendpoot en wil en kan eigenlijk wel alles. Vandaag werd hij door minister Kamp (VVD) officieel aangesteld om  Nederlandse bedrijven te steunen bij het binnenhalen van orders voor de productie en het onderhoud van de JSF.

BAH ! DUBBELBAH !!

 

6 gedachten over “Maxime Verhagen wordt JSF-boer”

 1. RalphvanderGeest

  Ah, de Verhagen die liever een kroketje heeft dan Halal-vlees. De Verhagen die de multiculturele samenleving voor mislukt verklaarde. De Verhagen die bedreiging en intimidatie van (overigens ruggengraatloze) medefractieleden ‘een feest van de democratie’ noemde en zich een hele bos veren in de reet liet steken tijdens de vertoning waar nog even formeel de hele prettige samenwerking met die volstrekt normale partij met volstrekt normale standpunten over deporteren van tientallen miljoenen mensen en in de knieën schieten van weer andere mensen en zo bekrachtigd werd door een andere minstens zo cynische gek die nu iets met vliegtuigen doet?

 2. In de assemblage van dat kreng valt voor Nederland niks te halen. We kunnen zelfs geen dafje meer in elkaar zetten. Verhagen mikt op onderdelen en onderhoud, waarvoor de meeste contracten ook al vergeven zijn. Hij noemt Fokker als kampioen, een bedrijf dat door deze zelfde overheid om zeep is geholpen. Als je door een man als Elco Brinkman wordt doorgeschoven naar het volgende fiasco, dat zegt toch genoeg, dunkt mij. Ik zie Verhagen zijn carriere eindigen als ‘stratenmaker op zee’.

 3. Voorlopig heeft hij dit baantje toegeschoven gekregen en het zal hem niet met behoud van uitkering opleveren. Hoogstens met behoud van andere lucratieve baantjes met behoud van schijnheiligheid.

 4. Rattus Katholicus.

  Alleen al de tranen op dat “CDA moeten we met de PVV samenwerken blah blah gluip conventie”. Echt op zijn rechts gelijk aan dat van zo een Amerikaanse TV Dominee. HALELUJAH!!

  Fuck’m.

 5. @Nrosa, die weten altijd waar de klinkende munten rollen!

  De comissions van eze opdracht zijn exorbitant.

Reacties zijn gesloten.