Martin Bosma: El Paso terrorist heeft gelijk

Grote opwinding in fascistische kringen over een uitzending van Nieuwsuur eerder deze week. Presentator Jeroen Wollaers vroeg zich tijdens die uitzending af of Wilders en Baudet met het verkondigen van malle complottheorieën over ‘omvolking’ wellicht bijdragen aan het verspreiden van extreemrechts gedachtegoed. 

Wilders was niet gediend van de suggestie dat hij hetzelfde gedachtegoed aanhangt als Patrick Crusius (El Paso) en reageerde als door een wesp gestoken:

Image

Terzijde: als NOS-correspondent in Duitsland was Wollaers vol begrip voor de naziknokploeg Pegida, die volgens hem bestond uit Hardwerkende Burgers die zich terecht zorgen maakten over ‘massa-immigratie’. The chickens have come home to roost, Jeroen.

Blijkbaar was Wilders vergeten de partijlijn uit te leggen aan de onderknuppels uit de fractie, want nog geen 10 minuten eerder had Martin Bosma zonder met de ogen te knipperen  verklaard dat hij het manifest van de El Paso terrorist volledig onderschrijft:

Image

Wollaers beschikt over de ruggegraat van een amoebe en ging tot niemands verrassing onmiddellijk door de knieën voor de aanhang van de fascistische complotgekkies:

Image