Mark Rutte: Keizer zonder kleren

Bas Heijne heeft afgelopen week ook naar de debatten gekeken en is er nog niet van bekomen. Ik ben ook nog aan het herstellen, wat een farce!

Een kabinet, onder leiding van een nog immer giechelende en wegwuivende Rutte, dat ontkent dat ze het helemaal fout hebben aangepakt, een PVV die nu net doet of het allemaal nooit gebeurd is. Ik vond het een onvoorstelbare vertoning.

Er werd geen verantwoording afgelegd, PVV was terecht het mikpunt van spot (zou vaker en harder moeten gebeuren) en de VVD nam zoals altijd totaal geen enkele verantwoordelijkheid voor hun overmoed om met de PVV te gaan regeren. O nee, de PVV zat niet in de regering. Ja dûh! Er werd elke week overlegd en ze hebben met zijn drieën, VVD, CDA én PVV, zeven! weken in het Catshuis gezeten om Nederland naar de kloten te helpen. In plaats van dingen die gedaan moesten worden, werden er in zoethoudertjes voor de PVV voorzien. In plaats van dingen die gedaan moesten worden, werden er brandjes geblust door dat kind met die mozartpruik. Wat was het ook in de debatten een klein kind, ik heb hem niet een volwassen reactie zien geven. Wel zag ik een schouderophalende, met de tong in de mond rommelende, met de vingers trommelende puber staan, die niet zijn zin kreeg en totaal niet geïnteresseerd was in de belangen van de Nederlanders. Geert was teleurgesteld en gepikeerd. Ik zou zeggen, Geert wen er maar aan, dit is je toekomst, niemand wil meer met je spelen!

Gode zij dank!!!!!!!!

 

3 gedachten over “Mark Rutte: Keizer zonder kleren”

  1. Goed zo, Keira! Rutte mag zich niet langer achter het CDA verschuilen en Geertje moet in de hoek staan. 🙂

Reacties zijn gesloten.