Macht corrumpeert of ook wel macht verrechtst

Ik lees nu een aantal weken de stukken hier op Krapuul. En ik kan maar een ding concluderen dat mijn natuurwet “Rechts is de dode tak aan de boom der evolutie”, klopt!
En helaas moet ik zeggen. Helaas dat het klopt.

Iedere dag weer misdaden tegen mens en dier. En toch blijft men hun hoop vestigen op rechtse partijen sterker nog ze willen nog rechtser. PVV stijl.
Rechts is niet diegene die u stemrecht heeft gebracht, rechts is niet diegene die recht op scholing heeft gebracht. Ik snap vrouwen niet die rechts stemmen want als het aan rechts lag waren ze 2de rang burgers (en dat zijn ze door rechts nog steeds). De SGP zou daar heel graag willen meewerken.

Wat rechts ons wel brengt. Regimes (ja alle regimes, MP, terreur, censuur, rijke elite), ongelijkheid, racisme, oorlog, haat, angst, onkunde, grootschalige milieu vervuiling en religieus fanatisme. DAT ZIJN DE PIJLERS van rechts.

Bron ? U vroeg om een bron.
Bron is de wereldgeschiedenis.

Voorbeeldje. Stalin was rechts. Eerder rechts dan links. Zijn hele doen en laten en zijn inner circle is gewoon graaien over de ruggen van mensen en moeder natuur. Dus de gehele uitvoering van het communisme is rechts. Ja je kunt je eerst wel voordoen als links of iets wat er op lijkt maar als je daarna gewoon rechts handelt dan ben je gewoon rechts. Zoals nu de PvdA dat is een prima voorbeeld. Dat macht corrumpeert en dus verrechtst klopt alweer.

Nog meer wereld geschiedenis als bron en keiharde feiten dat mijn stelling en natuurwet klopt.
– VOC tijdperk! Hoef ik niet uit te leggen wat we destijds hebben gezaaid oogsten we nu nog. Vreemd he ? dat ze van elders hierheen komen.  Zwarte pieten topic etc.
– Milieu vervuiling op grote schaal (SHELL NIGERIA). Milieu is een linkse hobby, dan is milieuvervuiling een rechtse en dat klopt. En het is wellicht de grootste misdaad tegen de menselijkheid. Want de prijs daarvan moet nog betaald worden en zo zoetjes aan merken we er al wat van.
– ALLE oorlogen! Geen enkele uitgezonderd. Een rechtse havik heeft daar de hand in gehad. Zij hebben er baat bij.
– Wapenlobby! Als gevolg van oorlog is dit ook typisch rechtse hobby. De kogel kwam van links liegen ze op rechts. Ja ja. Maak dat de kat wijs.
– Alle regimes ook die zich eerst links voordeden. Want macht corrumpeert, macht verrechtst. Denk ook even aan dat TV spotje over geld helpt, geld vernietigt dan weet u zelf wel wel deel van het spotje rechts is. Precies.
– DE LOBBY. De lobby in zijn algemeen. JSF iemand ? Volk zegt NEEN! Rutte, Wilders, Samsom, Gristen griezels doen JA!
– Factfree politics, spindoctor en propaganda. De tools van rechts.

Iedere dag weer elke minuut.

Recentelijk huurders in de armoe , graai directie pakt nog wat extra publiek geld.
Dit kabinet een schoolvoorbeeld hoe het niet moet maar wat doet de Nederlander ? De PVV in het zadel helpen.
Je hoeft in dit land maar 2 dingen te roepen om premier te worden.
Buitenlanders eruit en 1000 euro erbij voor de werkende. Wat dat werkelijk betekent kijk maar om u heen.

Alleen de grote vraag is:

WAT DOEN WIJ HIER AAN ?!