Lucassen maakt het Geert Wilders moeilijk

Het is duidelijk dat Lucassen niet voor optie 2 kiest, hij zal niet uit vrije wil vertrekken. Geert is duidelijk aangeslagen en weet even niet wat hij moet zeggen of doen. Nadeel hiervan is dat zijn idolate volgers hem nog meer zullen steunen omdat hij nu ‘zielig’ is. Anderzijds zullen er zijn die vinden dat als hij anders zo kort door de bocht is en luidkeels bij het minste of geringste om ontslag of vervanging roept, dat ook nu al lang had moeten doen. Ik vind het een staaltje van onvervalste oude politiek, wat niet zo raar is voor iemand die bijna zijn hele werkende leven al in de politiek zit, uiteraard mede mogelijk gemaakt van uw en mijn belastingcenten. De vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken, goed oud Nederlands spreekwoord.

4 gedachten over “Lucassen maakt het Geert Wilders moeilijk”

  1. Kees van Kooten in de VN: ‘Als we Wilders als type hadden bedacht, dan hadden we ‘m echt geen blonde pruik opgezet. Want dan had iedereen gezegd: “Kom op, dit is totaal over de top.”‘

    Of Hurt een pruik opheeft, nee helaas moet ik zeggen dat ik denk dat hij zijn eigen haar zo mishandeld. Heeft dat van Bea afgekeken, kapsel is handelsmerk. Je kunt wel zien dat het dunner, minder veerkrachtig en vooral grijs aan de wortels is, dus is geen pruik. Sorry, je kunt hem er niet af trekken 😛 om dan een kapsel à la Lucassen te krijgen. Zou wel 😮 zijn!

Reacties zijn gesloten.