Lompenkoning met een spuitbus

00-WildersMet democratie heeft het allemaal niets meer te maken. De opmars in de peilingen van Wilders en zijn gewelddadige aanhang trekt een spoor van bedreigingen, opgeknoopte biggen en uitgebrande auto’s door gemeenten die aangewezen zijn vluchtelingen uit het vrijwel totaal vernietigde Syrië op te vangen.

De site ‘vriendenvangeert’ geeft een bloedstollend overzicht van rauw racistisch geblaat waar de oerwoudgeluiden vanaf Haagse voetbaltribunes als hemelse koorzang bij afsteken: Auschwitz dient heropend, de gaskamers opnieuw in werking gesteld en moslims stuk voor stuk afgeslacht. Deze aanhoudende stroom van verbale diarree wordt behendig gaande gehouden door onze Geblondeerde Verlosser die krolse tweets als #kominverzet, #grenzendicht en #nepparlement rondsproeit. De stank is inmiddels onverdraaglijk.

De kwaliteitspers huilt in de nasleep van Keulen vol overgave met de bronstige wolven mee. In de Groene Amsterdammer verschijnt een artikel waarin de komst van Italiaanse immigranten in de VS begin vorige eeuw, en het ontstaan van de maffia gelijk gesteld wordt aan de vermeende tsunami van grijpgrage Arabieren in het beschaafde Europa. Jaja, beste brave lezers en sinds de Batavieren de Rijn afzakten, gaat het dus helemaal fout met Nederland. Zo lust ik er wel één. Knoop nog een big op. Journalistiek voor downies.

In Vrij Nederland hekelt Beatrijs Ritsema links-feministische empathie met vluchtelingen door ‘massa-aanrandingen’ in Keulen op één hoop te smijten met ‘ontploffende strijkijzers’ en ‘vrouwvijandige kenmerken van de islam.’ Dat we het maar weer even benoemd hebben. Mochten we het per ongeluk gemist hebben: De Vrouwvijandige Islam.

Overigens is er nog steeds geen journalist, ook onze man aan het front: NOS-correspondent Jeroen Wollaars niet, die de vraag heeft gesteld hoe die Keulse 359 aangiftes van aanranding zich verhouden tot 30 gearresteerde verdachten. Als de Haagse voetbalclub ADO in staat is binnen enkele dagen 22 vandalen op te sporen die zich schuldig maken aan het produceren van racistisch bedoelde oerwoudgeluiden en deze een stadionverbod op te leggen, hoe is het dan in vredesnaam mogelijk dat de Keulse politie nog geen stap verder is met de identificatie van de smeerlappen die op Oudejaarsnacht graaiend en plunderend hun gang gingen? Hangen in het centrum van Keulen geen camera’s? Zijn er geen foto’s of filmpjes? Hebben ze in Duitsland geen smartphones? Maar ik zal in de woorden van mevrouw Ritsema wel last hebben van een ‘selectieve perceptie.’

Ondertussen marcheert Wilders door Spijkenisse met een busje nepspray. Onze rots in de branding tegen seksueel geweld, tegen de islamitische testosteronbommen waarvan er nu tenminste één zich in een AZC van het leven beroofd heeft omdat hem verhinderd werd terug te reizen naar vrouw en kinderen, die hij in het oorlogsgebied had achtergelaten om hen de gevaarlijke reis naar het beschaafde West-Europa te besparen. Dat scheelt dan weer een gezinshereniging of in de wensdromen van het PVV-stemvee: een enkeltje Auschwitz.

Wilders distantieert zich hooghartig van dergelijk verbaal geweld. Hij neemt geen enkele verantwoordelijkheid, sterker nog: hij belazert zijn kiezers glashard door in de Kamer tegen vrijwel alle moties te stemmen die sociale zekerheid pogen te verbeteren van gehandicapten, ouderen, kinderen en niet in de laatste plaats: vrouwen.

Wilders weet dat zijn kiezers niet in staat zijn, de verstandelijke vermogens missen, of om het maar eens eigentijds te ‘benoemen’: eenvoudigweg te stom zijn om bijvoorbeeld op een site als www.partijgedrag.nl zijn stemgedrag inzake sociale zekerheid te controleren. Zich op de hoogte te stellen van zijn feitelijke politieke handtekening. Hij belazert de kluit en komt er glimlachend mee weg. Kom in verzet, mensen! Gooi de grenzen dicht. En laat je naaien door één van de grootste haatzaaiers uit onze parlementaire geschiedenis.

Hij is de lompenkoning der functioneel analfabeten, de ideologisch overboord geflikkerde arbeiders, gedegenereerd tot piemelzwaaiende vleespetten. Ze marcheren als zombies achter hem aan, juichend naar zijn opgestoken spuitbus, scheldend op een bescheiden groepje dames dat protesteert tegen Wilders’ hypocriete annexatie van seksueel geweld.
Één van de hersenloze piemelzwaaiers wenst de demonstrerende vrouwen een prettige verkrachting toe. Op zijn arm zit een huilende peuter. Niet hij maar de vrouwen worden gearresteerd en brengen een aantal uren in een naar pis stinkende cel door. Welkom in Spijkenisse dat mij in de woorden van mevrouw Ritsema ‘doet beseffen in wat een ongelooflijke en waardevolle enclave vrouwen in het Westen zich sinds de afgelopen halve eeuw bevinden.’ Dat we het maar even benoemd hebben.

De traditionele politiek formuleert al lang geen tegengeluid meer, sterker nog: ze nemen de haatdragende retoriek van de Geblondeerde Verlosser in beleefd klinkende volzinnen over, in de hoop het zetelverlies bij komende verkiezingen nog enigszins te beperken en worden daarbij volmondig gesteund door gedienstige knipmessen van de kwaliteitspers.
In een tweet wenst Wilders ons parlement ‘het rambam’ toe. De heer Pechtold, roerganger van het beschaafde alternatief D66 twittert snedig terug: ‘Krijg zelf het rembem.’ ‘Get a life. Loser’, riposteert gewaardeerde collega Wilders en voorziet zijn tweet van een knipogende smiley. Tot zover de ‘constructieve oppositie’ tegen Wilders en zijn horde jankende hyena’s. Het is laf en het stinkt. Naar uitgebrande autowrakken en bungelende biggen.