Lodewijk Asscher schiet spontaan vol over zijn heldendaden

Nederlanders van Marokkaanse achtergrond Rabbae en Menehbi roepen hun mede-Marokkanen in Nederland op niet meer op de Partij van de Arbeid te stemmen, de partij van het Participatiecontract, van de strafbaarstelling van illegaal verblijf en van de etnische registratie.

De gedachte dat er “zaakwaarnemers” voor Marokkaanse Nederlanders zouden zijn werpt Asscher verre van zich. En hij heeft voor goed onderwijs voor duizenden kinderen gezorgd, en echt niet alleen voor Marokkaanse kindertjes hoor. Je zou er toch je zakdoek voor grijpen.
Hij heeft tenslotte zijn eigen hulpjes als Elma Drayer die straffeloos voor hem schelden.

Vorig jaar ben ik toegetreden tot Rutte-II met het vaste voornemen me samen met mijn collega’s in te zetten voor de bestrijding van de jeugdwerkloosheid, de verbetering van de positie van flexwerkers en voor een modern integratiebeleid. Juist in de moeilijke tijd die Nederland nu doormaakt wil ik een bijdrage leveren aan een mooie toekomst van alle kinderen van dit land.

Daarbij verdedig ik ook moeilijke maatregelen. Daarover ga ik geen inhoudelijk debat uit de weg. Ik ga altijd uit van de individuele vrijheid én verantwoordelijkheid van iedere Nederlander en ik kom op voor diegenen die door geweld, groepsdruk of discriminatie geen volwaardig deel uit kunnen maken van de samenleving.(…)

De politieke vrijheid is in ons land wel een van de meest dierbare rechten. Zou het niet een prachtig stemadvies zijn aan Marokkaanse Nederlanders om toch vooral zelf te kiezen aan welke partij zij hun vertrouwen schenken?

Het moet, zeker met de stemcomputers die partijgenoot Plasterk er weer eens wil doorrammen, gemakkelijk na te gaan zijn of de etnisch geregistreerde Marokkanen zich wel braaf aan de juiste Individuele Vrijheidslijn van Asscher houden! Zoniet, dan zal er wat zwaaien.

10 gedachten over “Lodewijk Asscher schiet spontaan vol over zijn heldendaden”

 1. stemcomputers en de etnisch geregistreerde Marokkanen?!

  Kan tegelijk ook een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) gecontroleerd worden door de stemcomputer. Slaan we twee vliegen in één klap

 2. Oh ja, en als ze straks een beetje teveel zelf gaan kiezen, hebben we dat gelijk mooi geregistreerd staan. Lekker bezig hoor die Tinus Tweeter.

 3. Had Neerland’s nationale huilbaby met dezelfde hobby als Wilhelm Stuckart in 1935 en Jacobus Lambertus Lenz in dezelfde tijd en wat de joodse medeburgers van dit land later zoveel plezier opleverde Lodewijkje huilie huilie Asscher ook een lozing van etnisch geregistreerde zaadjes toen hij die quatch verkondigde?

 4. Ascher, de zelfverklaarde koene ridder van het inhoudelijke debat, gaat anders met geen woord in op het onderwerp van de brief. Er stonden een aantal vragen in waarvan ik best benieuwd zou zijn naar het antwoord: “Waar moeten deze familieleden van migranten van leven dan? Is dit een sociaal beleid? Waarom heeft de PvdA haar principiële bezwaren tegen deze waanzinnige maatregel laten varen?” (http://www.republiekallochtonie.nl/marokkaanse-organisaties-dreigen-steun-aan-pvda-in-te-trekken)

 5. @6, Mensen die zó verguld met zichzelf zijn als Neerland’s nationale huilbaby die dezelfde fascistische hobbies heeft als Wilhelm Stuckart en Jacobus Lambertus Lenz Lodewijkje huilie huilie Asscher (’t is een hele mond vol maar ja) voelen over het algemeen niet veel behoefte om goed te luisteren naar de legitieme anderen, die op zich in te laten werken om er dan een weloverwogen antwoord op te geven.
  ’t Is het kenmerk van schijndemocratiën en dictaturen.
  En in een dictatuur leven we al lang…alleen als je je kop in ’t zand steekt, kun je het nog enigszins ontkennen wellicht.

 6. “’t is een hele mond vol maar ja”

  Valt wel mee, joh. Na gezien te hebben wie de auteur is, is het 1+1 om na te gaan wat de rest van de inhoud is. Zing ‘es een ander liedje? Je hebt -overduidelijk- voldoende noten tot je beschikking.

Reacties zijn gesloten.