Linkse Rakkers Greenpeace gestopt bij actie tegen Lieve Kolencentralebouwers

Greenpeace, u kent ze wel , er schijnt ooit volgens rechts een kogel bij hen vandaan te zijn gekomen , en half Groen-Whatever en de PvdA kopen hun schuldgevoelens t.a.v. hun over-formaat auto af met  een lidmaatschapje. Wel deze actie-groep had twee leuke persiflages gemaakt op spotjes van Nuon en Essent . Maar de Commerciële én de Publieke omroepen durven hun vingers er niet aan te branden… In de nieuwe Krapulistische orde onder Bruin 1 mogen linkschmensen en bomenknuffelaars blijkbaar geen leugens van grote bedrijven in het daglicht halen.. Stel je voor straks stikt Henk ,al foeterend over de CO2 leugen, in zijn hompie Edammer kaas … En omdat het buurthuis is wegbezuinigd heeft Ingrid nooit een EHBO cursus kunnen doen ,dus heeft ze geen idee van Heimlich manouvre of reanimatie… Zou Greenpeace zo maar de dood van een échté Nédérlándér op haar geweten hebben

3 gedachten over “Linkse Rakkers Greenpeace gestopt bij actie tegen Lieve Kolencentralebouwers”

 1. Ik heb mijn TV het raam uit geflikkerd.
  Dat zouden meer mensen moeten doen!
  Gelukkig heb ik dit filmpje via youtube kunnen aanschouwen.
  Dat de commerciëlen en publieke nog veel ellende van hun eigen hypocrisie mogen ondervinden.

 2. Ik wist niet dat het bestond dat een reklame geweigerd kon worden.
  Ben het wel met de kritiek eens dat green peace niet slechts met een boycot aan moet komen maar met een milieu verantwoorde leverancier als antwoord over waar de burger dan als alternatief wel naar toe kan.
  En dit met burger petitie de politiek wakker te maken dat men de raklame van de energie maffia zat is!
  Ik heb bv. nu al jaren natuurstroom ipv groene stroom omdat de laatste grijs is,terwijl ik niet weet hoeveel minder grijs natuurstroom is.
  Sindsdien krijg ik steeds van NUOn een soort wurg aanbiedingen over de keuze over zoveel jaren vast of flexibele prijzen.
  Ik doe daar niets mee voor hetzelde geld ben ik weer dief van mijn eigen portemonniae idee, dat soort intimidatie. Kortom het lijkt mij dat er een zeer grote combi green peace /burger actie voor nodig is om de politiek tot bedaren en inzicht te brengen dat milieubeleid verantwoord rentmeesterschap bij de politieke visie begint om aan de burger .klare stroom en antwoord te geven.

 3. Een filmpje weigeren vind ik wel cru! Doet bv Coca Cola dat ook met Pepsi? Klagen als ze op dezelfde zender adverteren? En krijgen die dan de zin?

  Maar wat is het alternatief? Welke bedrijven maken wel op een schone manier stroom?
  En wat is het precieze probleem? En hoe vies is een moderne kolencentrale eigenlijk nog, en dan vooral hoe vies voor de directe omgeving? Want rommel komt er niet meer uit de pijpen. Het rendement is achterlijk hoog: 45%.

  Dat een gigantische centrale aan de rand van de waddenzee geen smoel is snapt iedereen. Dat is voor mij persoonlijk al genoeg reden om hem daar niet te willen.

Reacties zijn gesloten.