Linda Voortman, de enige reden om GroenLinks nog serieus te nemen

Hier staat zij, naast Marianne Thieme, bij de vergeefse manifestatie voor een “eerlijk kinderpardon”, in verband met het grofste schandaal dat Bruin II weet voort te brengen, gisteren 25 juni 2014 op het Malieveld.
(De hele fotoreportage hier).

Linda Voortman, Kamerlid voor “GroenLinks”. De enige en laatste reden om die club nog enigszins op zijn naam te geloven. Geschorst voor een maand door de partijführer, omdat zij namen van sollicitanten voor de Nationale ombudsman “gelekt” zou hebben. Althans in het fractietje van de club. De “Rijksrecherche” (we hebben het maar druk met de aanhalingstekens) doet onderzoek naar het lek.

GroenLinks-Kamerlid Linda Voortman is door fractievoorzitter Bram van Ojik per direct een maand geschorst, vanwege haar mogelijke rol in het lekken van de sollicitanten voor de functie van Nationale Ombudsman.

Dat meldt Groenlinks donderdag in een verklaring.

Voortman werd eerder door De Telegraaf genoemd als mogelijk lek van de lijst van sollicitanten aan onder meer NU.nl.

5 gedachten over “Linda Voortman, de enige reden om GroenLinks nog serieus te nemen”

 1. Waarmee die van Groijnk-kwiebes meteen heeft duidelijk gemaakt dat GL inderdaad perfect gleichgeschaltet is met de bruine ziekte welke Nederland teistert. Volgens mij kan die Thatcher-bewonderaarster Halsema, die zo gezellig af en toe mag keuvelen met massamoord-verheerlijkers als Bartje Schut, haar vingers er zo gezegd bij aflikken.
  Gadverdamme wat een land.

 2. O ?
  Ik wist niet dat een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger zonder tussenkomst van een rechter zomaar naar huis gestuurd kon worden ?

 3. @Knutselsmurf: het zal wel niet iets staatsrechtelijk officieels zijn maar een interne zaak van GroenLinks.

 4. Als ze het al gedaan zou hebben moeten ze haar zeker niet schorsen.

  Het os belachelijk dat er dingen geheim worden gehouden door de Regering en Kamer.

  In het kader van Militaire Operaties zou er nog enig begrip voor opgebracht kunnen worden maar dit slaat alles.

  Net als de Nederlandse steun voor Juncker in de EU. Wie in Nederland behalve wat bobo’s kent deze man of waar hij voor staat ?

  Juist.

  NIEMAND.

Reacties zijn gesloten.