Lijst PVV voor Eerste Kamer blijft geheim

Zo staat hier te lezen.

Geheim? Niks geheim; Die lijst bestaat natuurlijk gewoon nog niet omdat men blijkbaar wederom moeite heeft enorme talenten te vinden.

Ik begin te begrijpen waarom Wilders zo stil is geweest de afgelopen maanden. Die man moet volslagen uitgeput zijn geweest ten gevolge van alle nachten die hij wakker gelegen heeft, piekerend over wat hij aan moest met die hele nieuwe stoet volslagen niets-wetenden en/of maatschappelijk gefrustreerde types die een carrière als volksvertegenwoordiger voor de PVV als laatste mogelijkheid zien om het alsnog te maken in die samenleving die hen altijd dwarsgezeten heeft.

Dwarsgezeten als in aangepakt worden omdat je bijvoorbeeld de zaak oplicht, met minderjarige ondergeschikten seks hebt of hoofdonderwijzer geworden hadden kunnen zijn maar niet geworden bent.

Wilders kan het weten, want dat is waarschijnlijk ook één van de drijfveren geweest achter zijn eigen politieke carrière, die volgde na een diepgaande studie aan de Havo.

Na zo’n tien jaar geleden bij de VVD te lang onderaan de lijst gebungeld te hebben is hij gaan nadenken waarmee hij zichzelf nu eens kon profileren. In navolging van Bolkestein begon hij maar eens tegen de mogelijke toetreding van Turkije in de EU aan te schoppen en verdomd, nadat Verdonk ook voor haar eigen electoraat definitief als zijnde te dom door het ijs gezakt was (de rest van Nederland had dat gelijk al gezien), had de Onderbuik van Nederland een nieuwe rattenvanger gevonden om achteraan te rennen.

Hebben we het scenario van die televisieserie over Wilders die eraan zit te komen ook gelijk doorgenomen.

Wie zou hem gaan spelen? Ik zeg: Ronald Goedemondt.

1 gedachte over “Lijst PVV voor Eerste Kamer blijft geheim”

Reacties zijn gesloten.