Liberale VVD wil Publieke Omroep de mond snoeren

Jawel, de ‘liberalen’ van de VVD willen weer eens even andere mensen vertellen wat ze wel of niet mogen. in dit geval betreft het de Publieke Omroep, die van de VVD geen spotjes tegen de geplande bezuinigingen zou mogen uitzenden, want ‘oneigenlijk gebruik van publieke middelen’, volgens VVD’er Matthijs Huizing. Men heeft staatssecretaris Dekker gevraagd hier paal en perk aan te stellen.
Voorzitter van de Raad van Bestuur van de NPO Henk Hagoort heeft al gereageerd dat de regering niets te zeggen heeft over wat de Publieke Omroep uitzendt, en dat de spotjes bovendien uit eigen middelen worden betaald.

Tot zover het meest recente kulverhaal van de VVD in een nieuwe poging het plebs te onderwerpen aan hun neoliberale dogma’s.

4 gedachten over “Liberale VVD wil Publieke Omroep de mond snoeren”

  1. Tot nu toe had geen sterveling behalve zijn familie en wat partijvrindjes van Matthijs Huizing gehoord, dus die heeft zijn fifteen minutes of fame nu.

  2. Zo is rechts. Nooit anders geweest. Ook zo iets. Nu roepen hordes PVVers dat ze anderdenkenden zijn…. vergeten even dat rechts door de eeuwen heen echte andersdenkenden hebben vermoord, uitgebannen en de mond proberen te snoeren. Het begon ongeveer al met dat linkse wetenschappers zeiden dat de wereld rond was. Dat konden die reli rechtse fanaten niet hebben dus Inquisitie. Etc…

    Dat is wat lang geleden maar het is een rechtse traditie. Ze zijn onwetend, bang en conservatief.

    Andersdenkenden…. deden ze maar eens denken die PVVers. En nu probeert die rechtse VVD andermaal mensen de mond te snoeren. Maar wat nu VVD als ik een reportage maak wat betreft de zwart bijklussende bijstandsmoeder omdat ze haar kinderen niet meer kan kleden voeden…. Dan mag ik van de VVD zeker enkel vertellen dat ze zwart bijklust en niet het WAAROM ?

    Fuck you VVD en stik in dat rechtse KUT Beleid!

  3. De streken welke de VVD nu uithaalt hebben ze afgekeken van de nazi’s ! Die wilden ook iedereen met een andere opvatting monddood, en het liefst dood, maken!

Reacties zijn gesloten.