Levenslang voor bizarre opvattingen

Wat zijn bizarre opvattingen?
Eerlijk gezegd vind ik het bizar om te verkondigen dat “de markt” het economische leven dient te bepalen en dat de overheid zich dient terug te trekken door de werking van deze “markt” te bevorderen.
Als u deze zin niet raar vindt bent u waarschijnlijk zelf met deze bizarre kwaal behept.

Het rare is dat dit idee “seculier” gevonden wordt, hoewel het hier duidelijk gaat om aanbidding van de Mammon, waartegen niemand minder dan Jezus van Nazareth gewaarschuwd heeft. Maar ook zich noemende christenen zijn dol op Markt.

Een gekte die door genoeg mensen beleden wordt, en zeker als deze gekte door de machten gekoesterd wordt, is geen gekte, maar is de Norm. Ik heb een aanzienlijk betere kans opgeborgen te worden wegens misdunk vanwege deze paar zinnen dan het grootste deel van het Nederlandse parlement.

Soit. U weet waar we naar toe gaan.
TEKEN NU EENS VOOR ERWIN LENSINK!
Dan heeft hij misschien bizarre motieven voor het gooien van een theelichthoudertje naar de gouden koets. Betekent dit dat hij levenslang opgesloten moet worden met een chemisch en eventueel een stoffen dwangbuis aan? Denkt u dat u niet de volgende kunt zijn?
Tekenen is een werkje van niks, het duurt minder dan een minuut!

4 gedachten over “Levenslang voor bizarre opvattingen”

 1. Nou Arnold, je hebt het weer mooi gezegd, en ondanks dat ik zelf waarschijnlijk ook een beetje kwakkelend ben ben ik het toch 100% met je eens!

  T E K E N E N ! ! ! ! ! !

 2. “Wat zijn bizarre opvattingen?”

  Hypocriete uitdrukking waarmee naar dictatuur neigende elementen proberen straffeloos anders denkende medemensen te doen criminaliseren.

  Het is of je het pikt. Of zeg je tegen degene: jij ben helemaal gek! Moet jij zelf blijkbaar in een inrichting.

 3. Mensen opsluiten vanwege “rare” ideeën is achterhaald. Iemand moet aantoonbaar een ernstig gevaar voor anderen en zichzelf zijn.

 4. Sofia van der Linde Schreef:

  ….Iemand moet aantoonbaar een ernstig gevaar voor anderen en zichzelf zijn.

  Dat kan toch niet zo moeilijk zijn? Ik kan van mezelf ook prima aantonen dat ik een gevaar voor anderen ben.

Reacties zijn gesloten.