17 gedachten over “Levensgevaarlijk moslimabusje rijdt door ondanks dapper verzet PVV”

 1. Ik zou eerder het bijvoeglijk naamwoord “afschuwelijk” willen gebruiken, in plaats van “raar”.

 2. Laten rijden dat busje. Het is exempalrisch voor de achterlijkheid die we in dit land binnengehaald hebben.
  Anno 2009 mag er geen man achter het stuur zitten. We hebben het over vrouwen die nog geen klok kunnen kijken. En dan hebben we het over integratie…..
  Die van der Laan toch, minister van slap gezever & niksdoen. Hij oogt niet alleen als een slappe vaatdoek, hij is het ook.

 3. Zou de Partij voor de Dieren binnenkort gaan protesteren als talloze dieren onverdoofd geslacht worden ? Het is weer bijna offerfeest. De partij die goudvissen in een kom dierenkwelling vindt kan dan toch niet zwijgen ?
  Weer een fraai stukje achterlijkheid die we met de islam hebben binnengehaald.
  Wie verzint het dat ik voor zoveel idioterie respect moet hebben.
  Ik neem het de moslims niet eens kwalijk. Zij zijn zodanig geïndoctrineerd en als gevolg van inteelt zodanig belast met intellectuele deficiënties dat protesteren tegen deze barbarij voor hen nauwelijkks mogelijk is. Immers, wie nog niet dee geestelijke bagage heeft om klok te kijken, tsjaa… ach laat ook maar.

 4. Ik ken anders een hoop moslims die kunnen klokkijken hoor. Misschien heb jij het niet helemaal goed begrepen.

 5. Maar, zoals gebruikelijk, inhoudelijk niets te melden Jansen.
  Spreek eens met mensen uit het onderwijs, beste vriend. Die kunnen je dit bevestigen.
  Dat heeft met racisme niks, maar dan ook helemaal niks te maken. Dat is een constatering van feiten, mijn vriend Jansen. Maar voor jou blijkbaar een “inconvenient truth”” .

 6. Overigens, Jansen, is juist het feit dat ik hun intellectuele deficiënties toewijs aan een verleden vol met inteelt, juist een bewijs dat hun lage intelligentie naar mijn mening niet “rasgebonden” is maar voortkomt uit hun leefomstandigheden.
  En dus per definitie nooit als racisme kan worden benoemd.
  Denk eerst eens na voor je wat doms uitkraamt, Jansen.
  En wees verder niet zo laf om “op afstand” te schelden.

 7. @Liera wat knap dat jij “hun” verleden zo goed kent ik ben echt onder de indruk van jouw “feiten”.

 8. Deze gegevens zijn overal te vinden dus zoveel bewondering is niet nodig. Overigens kun je ook een IQ-ranglijst van landen vinden. Israel voert de lijst aan (gemiddeld 115 dacht ik) en Marokko staat erg laag(gemiddeld IQ 85 als ik me niet vergis).
  Zoek maar eens op.

 9. Inderdaad, want het maakt veel duidelijk. Het verklaart ook de achterstand die veel Turken en Marokkanen hebben, ondanks jarenlang voorkeursbeleid.
  Bovenal rechtvaardigt het op een objectieven manier de wens van Wilders om met name de immigratie uit die landen tegen te gaan.
  Daar worden we niet beter van, nee, daar worden we slechter van.
  Nu al worden de kosten van massa-immigratie becijferd op dik 12 miljard euro per jaar. Hier moeten we mee stoppen.

 10. Adriana 16. Heb je je pillen wel ingenomen? Efexor of Seroxat? Er <is. geen islamprobleem, dat bestaat in je slechts in de chaos in je hoofd. 👿

Reacties zijn gesloten.