Leers vindt terugkeerhuis in Afghanistan voor asielkinderen volkomen veilig #FAIL!

Laat hij er dan zelf een poosje gaan wonen. De politieagenten die daar training moeten geven worden omringd door militaire bewaking en strikte regels aangaande veiligheid en gedrag buiten de compound (als ze daar al kunnen komen).

Kinderen kunnen gewoon naar Afghanistan gestuurd worden, want volkomen veilig en wie weet staat de hele familie wel onderaan de vliegtuigtrap, net als in Angola en Congo, hè Leers? Je wast je handen in onschuld, want kunt er ook niets aan doen. Ongelooflijke hypocriet die je er bent.

 

3 gedachten over “Leers vindt terugkeerhuis in Afghanistan voor asielkinderen volkomen veilig #FAIL!”

  1. Het zou in principe verboden moeten zijn voor een demissionair Minister(kabinet) om kinderen terug te sturen of welke dan ook beslissing te moeten nemen die met mensen levens te maken heeft.

    Maar om hem te kunnen stopen heb je vooral een Parlement vol politici moeten hebben, terwijl onze blijkbaar vol zit met collaborateurs.

  2. Onpasselijk werd ik al van deze charlatan. Nu hij demissionair is wordt dat niet minder. Een zielig stukje mens dat kost wat kost zijn, door GW ingegeven, marsorder uit wil voeren. Meneer Leers, het is voorbij over en uit snap dat nou eens een keer.

  3. Man ga naar huis, en een beetje vlug, ga van je onverdiende wachtgeld door ons betaald genieten. Onmenselijk beleid door de Bleached Bimbo GW laat je maar niet los he?

Reacties zijn gesloten.