Leers vindt strenger zijn erg lastig

Jee zeg, dacht ik even dat die man zowaar een geweten aan het ontwikkelen is.

Verkeerd gedacht:

Minister Gerd Leers (immigratie) erkent dat het ingewikkeld is om de Europese regels voor gezinshereniging strenger te maken, zoals Nederland wil. Veel EU-landen spreken zich volgens Leers bewust niet uit omdat ze bang zijn dat de regels dan juist milder worden.

Aha, hij wil nog méér met de zweep erover, maar mag niet van de EU:

Het Europees Parlement, zo bleek tijdens een debat vorige maand, wil de regels voor gezinshereniging niet strenger maken en heeft voor de helft zeggenschap over de EU-afspraken.

Maar Leers heeft een missie, bedoelt het zoooo goed hè, het is voor het eigen bestwil van de immigranten:

Maar Leers houdt er de moed in. Ik ben bezig met een missie, ik moet landen overtuigen. Ik vind dat je best eisen mag stellen aan nieuwkomers, bijvoorbeeld door hen de vraag stellen of ze er wel voldoende over hebben nagedacht.

De gemeente Utrecht gaat bij wijze van proef dakloze buitenlanders opvangen, Het zijn niet alleen uitgeprocedeerde asielzoekers van buiten de Europese Unie, maar ook Polen en Roemenen. Ze hebben vaak ernstige medische of psychische problemen.

Wat zei de man zonder geweten erover?:

Ministers Leers noemde in januari in antwoord op Kamervragen het bieden van structurele noodopvang door gemeenten “onwenselijk en onnodig”. Hij zei dat het Rijk in de afgelopen jaren verschillende maatregelen heeft genomen om te voorkomen dat (afgewezen) asielzoekers op straat terechtkomen.

Ja hoor Gerd Leers, enge man, deze mensen bestaan helemaal niet en Utrecht kletst maar wat. Ga zelf eens een cursus nadenken doen van een jaar of tien, voor straf tien jaar bidden samen met je andere christenvriendjes mag ook.

1 gedachte over “Leers vindt strenger zijn erg lastig”

 1. …”bijvoorbeeld door hen de vraag stellen of ze er wel voldoende over hebben nagedacht.”…

  Zeg, (uitgeprocedeerde) Ali uit Allochtonïe, weet jij wel dat de NL overheid racisme & fascisme blijft bevorderen middels een walgelijke gedoogconstructie? Besef jij wel dat, in Nederland, de Christelijke Normen & Waarden door een collega van mij, Maxime Verhagen, te grabbel is gegooid? Nee, het maakt niet uit dat ‘de kerken/ moskees/ syngogen’ daar -tot op zekere hoogte- maling aan hebben. Als zij niet doen wat wij, de PVVD, zeggen ddan krijgen ze een boete of celstraf. Ach, en anders is één telefoontje/ mailtje naar Martijn Koolhoven (Telegraaf) voldoende om ‘zullie’ in het gareel te houden; hij is notabene een expert in het volledig kapot maken van mensen. Zie, als voorbeeld:
  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1111301

  Denk jij dat je werkelijk een meerwaarde hebt voor NL? Irrelevant dat je zelfs de meest ranzige klusjes, waar Henk en Ingrid voor weglopen, wil gaan doen om je te bewijzen.

  Ik ben niet overtuigt. De Heere zij met U, op uw terugreis. Ik leg wel/ geen (naar keuze) verantwoording af, zodra ik bij Petrus aanklop. Kan altijd nog zeggen: “Ik wist het niet”.

  Kusje,

  Gertje

Reacties zijn gesloten.