Leers: gemeenten mogen vluchtelingen in vrieskou geen hulp bieden

Gerd Leers heeft helemaal niks met vluchtelingen en schaamt zich ook niet meer om daar gewoon voor uit te komen. *heeft hij al een koekje gehad van Geert?*

Het is toch godgeklaagd dat een minister zo onmenselijk kan zijn, alleen maar om die gedoogpartner te plezieren? Ik hoop dat er vele gemeenten zijn die wel een hart hebben en zich wel over mensen ontfermen. Dat Geert nog maar veel boos mag twitteren dat burgemeesters op staande voet ontslagen moeten worden!

Gelukkig vriest het nog niet, maar het lijkt me nu toch ook al geen pretje om op straat te moeten leven en slapen. Hoe kunnen mensen dat anderen aandoen? En dat allemaal vanuit ‘befehl ist befehl’.

10 gedachten over “Leers: gemeenten mogen vluchtelingen in vrieskou geen hulp bieden”

 1. Nee hoor Kiera , je snapt het niet , Leers hoopt op de terugkeer van Jezus en zorgt er dus voor dat wij in Nederland het juiste klimaat hebben voor een tevergeefs naar een herberg zoekende Yoesoef en Maryam ..

 2. Als Gemeenten niet mogen helpen, waarom is er dan zo weinig protest uit de Nederlandse-samenleving
  zelf? Op Leers, hoeft geen enkele vluchteling te-hopen dat hij of zij geherbergd wordt.

 3. jocghum Schreef:

  Als Gemeenten niet mogen helpen, waarom is er dan zo weinig protest uit de Nederlandse-samenleving
  zelf? Op Leers, hoeft geen enkele vluchteling te-hopen dat hij of zij geherbergd wordt.

  Emotioneel betrokken zijn kan niet meer ?? Als geen ideaal kan , waarom zou je dan ook nog maar wat naar “beter” streven ?? menselijker ?? Kan niet .. dus waarom nog mens zijn , tís te lastig , tís te moeilijk , kan niet is makkelijker … Jezus sprak van kan wél , Samaritaan die gewonde een Judeër helpt terwijl zijn eigen volk Kan niet riep .. kon wél …

 4. AL.B.

  Hoeveel vluchtelingen heeft U als de barmhartige ” Samaritaan” in huis genomen?

 5. jocghum Schreef:

  Hoeveel vluchtelingen heeft U als de barmhartige ” Samaritaan” in huis genomen?

  Jocghum, doe eens fatsoenlijk mee of helemáál niet! Altijd nèt langs de REGELS gaan valt óók op!
  Domme zeurvragen stellen, jijbakken, verkapt ad hominem doen, off-topic gezemel, ruis veroorzaken.

 6. jocghum Schreef:

  AL.B.
  Hoeveel vluchtelingen heeft U als de barmhartige ” Samaritaan” in huis genomen?

  sorry dat ik de heilige stellingen van uw kannietstsche religie in twijfel heb getrokken , o Grote Jochum , Profeet van de heilige Onmogelijkheid , ik zal dat verder niet meer doen , Het is niet aan mij om Uwe heiligheid te betwijfelen , dat Mag Niet …. En ik zal die heidense Jezus , Kanwelist ook niet meer quoten in tegenspraak tot uw woorden des geloofs … Uw comeback , van niveau bijna zo hoog als dat van de Scharen van uw mede-profeet Geert heeft mij den ogen geopend .. Lof aan Jochum … Profeet van het Onfeilbare Onmogelijke , Heil aan Jochum Profeet van de heilige twee eenheid Kan & Niet .. 😥 😥

 7. Bovendien betalen we al belasting zodat die vluchtelingen onderdak krijgen of zouden hebben moeten krijgen. Ik zie dus absoluut niet waarom we Onze Overheid die kosten vervolgens weer uit handen zouden moeten nemen. (Ze gaan er toch maar villa’s van subsidiëren en defecte straaljagers van kopen.)

 8. Tja, Leers zal veel te biecht moeten gaan.
  In de praktijk zal zijn decreet niet echt tot uitvoering worden gebracht. Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat de instellingen die de noodopvang bij vorst uitvoeren plotseling om een ID gaan vragen.

 9. Jacqueline Wouters Schreef:

  lees en luister je hart huilt luister naar de audio de vroegere juf van #Sawsam 8 jaar #Alkmaar http://www.rtvnh.nl/nieuws/71973/Opnieuw+ophef+jonge+asielzoeker+Alkmaar #leers

  Zie je wel hoe gemeen dat meisje van 8 jaar is?
  Ze krijgt eten wat ze niet gewend is en spuugt het gewoon weer uit. Typisch iets voor mensen met een Islamitische ideologie. Ze eisen altijd dat hun zin worden gedaan.
  En dan lopen ze ook nog te jammeren dat ze mager zijn, met steun van de linkse elite.

Reacties zijn gesloten.