Landelijke politici zien Rutte als volgende premier

Dat laten wij toch met zijn allen niet gebeuren, he? Daar gaan alle kiezers toch wel een stokje voor steken door een ander vakje dan dat van de VVD rood te maken? En de SP wordt al bij voorbaat al weer buitengesloten, zijn ze achterlijk of zo?

De slaafsheid van het CDA verbaast me niets, die denken dat als de VVD weer de regeringsleider mag leveren, zij ook wel weer mee mogen doen.

Maar laten we even goed in ogenschouw nemen wie er gepeild zijn. Landelijke politici, weten die veel van wat er onder de kiezers leeft. Maar mensen, hebben jullie 12 september al in de agenda staan? Want ga wel stemmen om niet weer aan een bruin gedrocht of Kunduzcoalitie overgeleverd te worden. Dat verdienen wij met zijn allen niet!

10 gedachten over “Landelijke politici zien Rutte als volgende premier”

 1. Rutte premier van een VVD+PVV kabinet. Zonder de CDA-ratten, zodat eindelijk die ontwikkelingshulp afgeschaft kan worden.

 2. Deze groep ondervraagden is natuurlijk verre van representatief.

  Wanneer ze eenzelfde groep in het gekkenhuis gaan ondervragen (of PVV’ers want dat is eigenlijk dezelfde groep) krijg je een soortelijke uitslag…

  Zegt gelukkig niks over de uitslag van 12 september a.s.

 3. “Deze groep ondervraagden is natuurlijk verre van representatief.’

  Het is voorbeeld van zuiver propaganda en wishful thinking.
  Altijd aan de macht geweest, zal altijd aan de macht blijven.
  Hersenspoeling voor de massa door gedirigeerde MMS.

  We zijn op dit moment niet te onderscheiden van de totalitaire regimes van voormalig Oost-Blok.
  Hoezo? – zou de vraag moeten zijn.

  Heel simpel – daar waar de communisten toen het voor het zeggen hadden, hebben we hier de manipulatieve VVD(Vaak nog CDA) dictatuur. kijkt u maar op hoeveel beslissende posities nu VVD-ers zitten.

  Als je afstand van neemt, zie het meten. Het is helemaal niet zo moeilijk, hoor.

 4. En dat die lui liegen steeds dat ze barsten waar wij bij staan.

  Ik heb afgelopen twee jaren steeds moeten aanhoren dat we Wilders aanhang mogen niet negeren en dat zou de vrijspraak brief zijn geweest om PVV te laten met Rutte regeren.

  Nu dat SP gaat 2,5 miljoen mensen in dit land representeren is dit feit niet meer van belang.

  Kom op, we zijn toch niet gek. We zijn voor de democratie.

 5. #1 Erik 30 mei 2012 – 10:36 pm

  Rutte premier van een VVD+PVV kabinet. Zonder de CDA-ratten, zodat eindelijk die ontwikkelingshulp afgeschaft kan worden.

  Zullen we jouw hulp ook even aan banden leggen? Wegblijven bij het loket en nooit je handje ophouden! Extreem-rechts zijn is een keuze, ook voor jou! Dus, hop,hop, laarzen poetsen, bruine hemd strijken en het partijlied instuderen! Studeren? Sja, hoe leg ik jou dat uit!

 6. @links,
  Mensen als erik studeren niet, dat lukt niet met twee hersencellen, waarvan een ongebruikt.
  En rutte opnieuw premier? Kan waarschijnlijk alleen na een staatsgreep..
  Mijn raad stem links, zo links mogelijk:
  Ik zeg: DOEN.

 7. #6 Tweetacteneur

  exact. Andere mogelijkheid is om rechts nederland eens te dumpen in een ontwikkelingsland, met lege handen, kijken hoe ze dat vinden. Oh nee, toch maar niet, dat kunnen we de mensen in die landen niet aandoen! Dom en stompzinnig rechts Nederland beseft niet dat zolang ontwikkelingslanden regelrecht uitgebuit worden door multi-nationals en regeringen zoals die bende van Rutte er altijd asielzoekers en mensen op zoek naar een beter leven naar Nederland blijven komen! De Rutte filosofie: met de ene hand hulp geven maar wel met de verplichting deze hulp in Nederland te besteden. Met de andere hand wapens willen verkopen aan willekeurig wie, dus ook aan ontwikkelingslanden. Hoe Hillengek kun je zijn!

 8. #5: De linkse aap komt weer uit de mouw. Geen enkel argument, alleen maar de domme conclusie dat ik extreem rechts ben omdat ik van die zinloze ontwikkelingshulp af wil. Als de redenering van een aantal reaguursers hier wordt gevolgd, dan is half Nederland extreem rechts. Er tekent zich een meerderheid af die af wil van ontwikkelingshulp, immigratie, de EU en andere linkse hobbies.

 9. Reaguurders zijn hier niet, dan zit je op een verkeerd blog. Van jou heb ik in al je reacties nog geen enkel argument gezien. Dus ga je daar eerst maar eens aan wijden.
  Als je niet normaal gaat doen, geef me dan een reden waarom jij hier nog langer getolereerd gaat worden.

 10. @Erik je bent misschien niet extreem rechts maar wel extreem achterlijk. En dat is in strijd met de (ongeschreven) huisregels. Dus leven beteren anders oprotten.

Reacties zijn gesloten.