Laat de waxinewerper vrij. NU!

De zaak Erwin Lensink vs. Hare Majesteit Beatrix van Oranje Nassau

Prinsjesdag 2010, Erwin Lensink uit Winterswijk gooit een waxinelichthouder tegen de gouden koets waarmee koningin Beatrix op dat moment door de straten van Den Haag rijdt. Erwin is boos en wil een statement maken omdat hij vindt dat de dood van zijn moeder niet goed is onderzocht. Na een flauw boogje raakt het houdertje de gouden koets. De man wordt aangehouden en verdwijnt achter tralies voor een vergrijp waar u en ik niet eens 5 minuten in de cel zouden uitzitten…

De aanklacht van het OM luidt ‘poging tot zware mishandeling en belediging van het koningshuis’, want Erwin is niet op zijn mondje gevallen en heeft niks met het koningshuis. Hij belandt in de zwaar beveiligde inrichting EBI in Vught tussen verkrachters, moordenaars en andere zware criminelen. Erwin belandt voor het hekje maar het OM eist geen straf omdat ze hem ontoerekeningsvatbaar vinden. De rechter vindt dat onzin en wil hem TBS met dwangverpleging opleggen, waardoor hij nu in het PBC zit en al 7 maanden achter tralies zit.

Is hier sprake van klassenjustitie? Wij denken van wel. Zoals al eerder gezegd is Erwin bepaald niet koningsgezind. Maar dat op zich is niet strafbaar. En voor het gooien van dat houdertje had hij hoogstens een boete moeten krijgen voor het beschadigen van de gouden lak, of moeten schoffelen in de koninklijke tuin. Nu is Erwin door een deskundige voor gek verklaard, totaal krankzinnig, een gevaar voor de samenleving die het zomaar opnieuw kan doen, want Bea is zwaar geschrokken na Karst met zijn Suzuki Swift en de Damschreeuwer.

Dit is een krapuliteit waarvan wij vinden dat die meer aandacht verdient. In de maand mei gaan we dan ook ontzettend veel aandacht besteden aan de zaak van Erwin Lensink.

FREE ERWIN LENSINK!!!!!!!

14 gedachten over “Laat de waxinewerper vrij. NU!”

 1. Goed idee.

  Voor de damschreeuwer tijdens dodenherdenking werd de wet majesteit schennis 1881 uit de kast gehaald om hem ik weet niet hoe lang in dententie te kunnen houden.
  Expertise op dit forum weet wel hoe het met de trias politica, scheiding de rmachten en deze wet zit.
  De genant vertoning van wegvliedende WA, die zijn Max achter hem liet die nog een kind om ver te snellen, dit alles terwijl er iets met het volk aan de hand was, maar als terzijde.

 2. katja Schreef:

  …Expertise op dit forum weet wel hoe het met de trias politica, scheiding de rmachten en deze wet zit….

  Eehhh, in Nederland kennen we helemaal geen trias politica, dus daar ben je snel klaar mee.

 3. @#2
  We kennen echter wel een onafhankelijke rechtelijke macht.

 4. Wat hier aan de hand is lijkt niet eens op “recht” vandaar dat we in de redactie hebben besloten om hier over los te gaan.

 5. moet die maand mei dan afgesloten worden met een enorme happening? Duizenden waxinelichtjes branden op het buitenhof ofzo?

 6. GJ_ geen gek idee! Heb er wel wat in voorraad, ook houders, lichte en zware …………..

 7. een amateuristische bommenknutselaar wordt hier of daar nog wel eens vrijgesproken omdat een dergelijke voorbereidingshandeling geen strafrechtelijke veroordeling waard is

  er is een groot verschil tussen de ballistische eigenschappen van een waxinelichtghouder en een .338 Lapua Magnum

  dit land wordt steeds meer een repressieve bananenmonarchie

 8. Keira Schreef:

  GJ_ geen gek idee! Heb er wel wat in voorraad, ook houders, lichte en zware …………..

  Als het moet doneer ik zomaar 10.000 waxinelichtjes hoor. Als er genoeg mensen zijn om ze aan te steken tenminste.

 9. Beetje krom dat weliswaar zwakbegaafde groepsverkrachters met een half jaar tot een jaar wegkomen en een theelichtjesgooier na een jaar nog vast zit.

  Voor theelichtjes gooien moet je gewoon een boete en een taakstraf krijgen zeker als er niemand gewond is geraakt. Kijk als er nou iemand blind was geworden per ongeluk dan zou er nog enige logica in zitten maar dit is domweg absurd.

  Wat mij betreft verdient de Koninklijke familie eetbare tomaten en gezonde taarten naar diens hoofd te krijgen als protest. Ik benadruk eetbare tomaten en gezonde eetbare taarten omdat ik uiteraard tegen geweld en verwonding ben, maar vind dat er desnoods krachtig geprotesteerd moet worden.

 10. DAAR OOK IK TEGEN PSYCHIATRISERING DOOR HET TOTALITAIRE REGIME IN HOLLAND BEN, ALSMEDE ALS IN CHINA, IRAN, NOROD KOREA, CURACAO, EN TEGEN HET MISBRUIK VAN DE GOEDE NAAM & FAAM VAN ONZE GELIEFDE MONARCH DOOR DE JUNTA (HARM, GEERT. C., IVO MET ZIJN POLITPITBULL TEEVJE) DIENT DE THEELICHTWERPER NIET ALLEEN VRIJGELATEN, MAAR GEREHAILITEERD MET SCHADEVERGOEDING. EEN FLUTZAAK DIE MET EEN TRANSACTIE AFGEDAAN HAD KUNEN WORDEN.

  HERHALING:

  De grote rechtspolitieke ego’s bij het justitiële organisme,
  hand in hand met het rechtswezen in enge zin
  met zeer veel arrogantie,
  en met opperste condescendentie,
  en hun overkill aan (dossier-)kennis van criminaliteit
  vormen een alarmerend gevaar voor echte vrije democratie,
  en daardoor voor de volkeren en naties in opbouw binnen
  het vrije Europa, Midden Amerika met het Caribisch gebied;
  het substantiële
  r e c h t s s t a t e l i j k h e i d s f a s c i s m e?

  Alles in deze samen te vatten als ©arrogantisme®

  Geef uw eigen mening, of kom met een stelling,
  die het tegenovergestelde onderbouwd beweert,
  waarmee ik mijn stelling eventueel kan altereren.

  hans willems,
  Beëdigd onafhankelijk misdaadverslaggever;
  initiatiefnemer, oprichter en autoriteit van de ANBI
  Wetenschappelijk Instituut voor Rechtsfenomenen;
  rechtsstatelijkheidsf a s c i s t e njager.
  http://www.geblokkeerd.door.republikein.ErnstHirschStallin.com
  rshf.jager@yahoo.com

Reacties zijn gesloten.