Krijgt advocatenkantoor Anker & Anker nu ook permanente beveiliging?

Het advocatenkantoor Anker & Anker heeft het gewaagd om Robert M. als cliënt aan te nemen. Dit omdat elke verdachte in Nederland het recht heeft dat zijn belangen goed behartigd worden. Dat is een mooi recht. Zelfs voor een kinderverkrachter.

‘Het volk’ denkt daar anders over, de ontvangen bedreigingen bij het kantoor zijn inmiddels dossiers dik en de ruiten zijn ook allemaal ingegooid. ‘Het volk’ heeft tegenwoordig meer op met volksgericht dan met de rechtsstaat. Openbare terechtstellingen zullen ook wel gewenst zijn.

Dit soort beesten mag van mij levenslang achter de tralies verdwijnen, maar dan wel volgens de in Nederland geldende regels. Het beest krijgt een advocaat en die doet zijn best, zo doen we dat in een beschaafd land. Vervolgens laten we de veroordeling over aan de rechtbank en niet aan gepeupel op straat!
Stelletje +)+(&*^^#$@$#!#$^#%*^&*()(_)+_

3 gedachten over “Krijgt advocatenkantoor Anker & Anker nu ook permanente beveiliging?”

  1. Reken maar dat die rechtbank rekening zal houden met het gezonde volksondervinden.
    En zo gaat dit verder in Nederland, het begint al te wennen.

  2. Permanente beveiliging en Robert M.? Ik dacht in eerste instantie dat het over Robert Moszko, broer van Bram, ging. Totdat ik las dat de inzet van de strafzaak geen bedrieglijke bankbreuk of andere financiële malversaties betreft…

    Broers in de advocatuur is vragen om moeilijkheden lijkt het.

    Henk & Ingrid kunnen de Ankertjes beter met rust laten want wie weet hebben ze ze nog eens nodig. Een overheid die je kunt vertrouwen is een achterhaald concept.

Reacties zijn gesloten.