Krijgen de buren nu geld, en zo ja, hoeveel?

Ironischerwijze ben ik nu niet in staat vanuit de trailer hier nader op in te gaan. Een meelevende en meelezende tweep maakte mij hierop attent: iemand op grond van aardigeburenroddels haarhuisuitgesmeten is.
Ik heb hier de beschokking over een ijpet, daar kun je fijn “vind ik leuk” opklikken en”ik heb me nagels gelakt LOL”op kwijt, maar geen content van enig belang opschrijven. Morgenavond meer. Spaties zijn ook een bezoeking.

6 gedachten over “Krijgen de buren nu geld, en zo ja, hoeveel?”

 1. Ojee, bij mij gaan ook s’avonds lichten automatisch aan omdat ik niet goed kan lopen, misschien moet ik maar van tevoren een brief rondsturen om mijn gedrag te verantwoorden bij de buren, de woningstichting en de politie.

  Wat een land.

  De LED lampjes ga ik er preventief maar weer uithalen want die lagere rekening is verdacht.

  Wat een mensen.

 2. Sociale controle is een goed iets, zo blijkt! Hulde aan de buren van deze uitzuiger, voor hun grandiose oplettendheid! Laat deze buren een voorbeeld zijn voor iedereen! Dit is ‘noaberschap’ in optima forma!

  *kots*

 3. @3, LOL, weet ik niet maar het zijn vast ‘hardwerkende Nederlanders die helemaal niet willen discrimineren maar….”
  Overigens van de Kluft, veel plezier met je ‘Ijpet’ hè, en niet teveel ‘vindikleuks’ aanklikken want dat staat zo dom….

Reacties zijn gesloten.