Kortenoeven keert zich tegen besnijdenis

“Je kan niet aan de ene kant zeggen dat je bezwaar hebt tegen marteling van dieren om een religieuze opvatting en tegelijkertijd geen uitzondering maken voor baby’s van acht dagen oud die worden gemutileerd vanwege een religieuze opvatting.”

Let wel: de spreker die besnijdenis van acht dagen oude jongens marteling noemt schuift deze opmerking bij voorbaat anderen in de mond om zijn voormalig lijsttrekker Geert Wilders in een kwaad daglicht te stellen. En noemt zijn truc dan antisemitisme. Als filosemiet is hij nu eenmaal zelf een op zijn kop gezette antisemiet.

Een verbod op onverdoofd slachten noemt Kortenoeven, want om deze persoon gaat het, een verbod op ritueel slachten. Het komt feitelijk niet op hetzelfde neer al is het politiek naïef te denken dat dit verbod door de goegemeente niet als een Lesje aan Die Moslims en Joden gezien zal worden.

Het begint een beetje dramatisch te worden, en Wilders heeft het over zichzelf afgeroepen door zo’n dubieus persoon tot Kamerlid te bombarderen.
Anderzijds, heeft hij niet-dubieuze Kamerleden (gehad)?

2 gedachten over “Kortenoeven keert zich tegen besnijdenis”

  1. Even in het simpel:
    Wilders zegt hele nare dingen over miljoenen mensen. Vervolgens huurt ie andere mensen in om ook hele nare dingen over miljoenen mensen te zeggen.
    Dat ze vanzelf ook hele nare dingen over elkaar gaan vertellen is dan gewoon een kwestie van afwachten toch? Gewoon een verzameling nare eenzame mensen dus.

Reacties zijn gesloten.