Knokploeg Bosman (ex-pvv) komt keihard terug

Bosman
Bosman
De,  u bent “een stuk uitgekotst halalvlees, gemaakt van Turks varken”, uit de PVV getrapte Cor Bosman, is bezig met een keiharde comeback in de lokale Limburgse politiek.
In maart doet hij mee met zijn Partij voor Leefbaarheid en Democratie.

We hebben in Beesel een harde kern van vijf mensen die op de lijst willen staan. Die basis is voldoende om mee te doen

Daar zullen ze in het Limburgse land reuze blij mee zijn. Heerlijk weer van die onvervalste uit de Limburgse onderbuik opgeborrelde mailtjes.
Lekker, om de leefbaarheid te bevorderen, elkaar onvervalst uitschelden en beledigen. Althans zij die niet tot ‘os Limburg’ behoren.
Leve de democratie!

4 gedachten over “Knokploeg Bosman (ex-pvv) komt keihard terug”

  1. Hoe erger het gajes & hoe intoleranter de denkbeelden, hoe meer mooie woorden in de partijnaam: ‘Partij voor de Vrijheid’, ‘Volkspartij voor Vrijheid en Democratie’, ‘Partij voor Leefbaarheid en Democratie’. Goh. Wat zijn mensen toch eenvoudig te besodemieteren.

  2. Oh, jeetje! En het is hier al zo vaak ordinair. Een harde kern van 5 mensen? Dat is vast goed voor 80% van die ‘van hier’, zoals ze dat noemen. In Rotterdam doen de ‘leefbaren’ met hun anti-Polen acties ook al zo hun best. Allemaal naar dezelfde kerk geweest: brein, empathie en gezond verstand inleveren! Rest hen alleen nog harder krijsen en gif spugen….. Hellup ik wil hier weg!

  3. “Harde kern..” Bosmannetjes.

    Ik dacht dat de politie en opsporingsdiensten werk deden met de “harde kern” op te sluiten om maatschappelijke onrust te doen voorkomen? Of was dit alleen met de andere soort hooligans?

Reacties zijn gesloten.