Kinderen zijn weer de dupe

De bezuinigingsdrift van het Bruine kabinet, opgejaagd door de Grote Blonde Leider, kent geen grenzen. Alle PVV-ers en VVD-ers vinden dat die bodemloze put van de ontwikkelingshulp maar zonder Nederlandse bijdrage moet.

En wie zijn dan het eerste de dupe? Juist, de kinderen. Moet ik er nog meer over zeggen dan dat ik het in-en-in triest vind 🙁  en me diep schaam? Denk het niet hè? Ga nog maar wat geld overmaken, want ze zullen toch hun geld ergens vandaan moeten halen.

9 gedachten over “Kinderen zijn weer de dupe”

  1. dus als ik het goed begrijp met de alliantie Liliane Fonds en Kinderpostzegels Nederland ook niet ???

  2. Maakt wat uit voor miljonair Knapen.
    “Rechts heeft belangen”. Weet u?

  3. Maar onze villasubsidie is gehandhaafd, en nu moet ik snel (130 km/u) weg met mijn bolide.

  4. Dit is een off topic reactie en een poging om een website te promoten. Dat is spam.

    Misschien een idee om die post en mijn reactie te verwijderen?

  5. Idd webmaster, het zou goed zijn om dit artikel met alle reacties erbij te doen verwijderen. Het is spam.

Reacties zijn gesloten.