Kijk, dat vind ik nou asociaal gedrag!

Kijk even naar het plaatje bij dit stuk en lees onderschrift erbij. De feestvierders maken er een bende van, zoals altijd, laten de zooi de zooi en lopen weg. Wat is dat voor asociaals van deze mensen? Ben ik dan zo’n ouwe meut dat ik nog steeds mijn eigen zooi opruim? En ook de zooi rondom mijn huis van anderen? Ben echt geen neuroot in opruimen en schoonmaken, maar je hoeft er toch echt niet gelijk als mens een bende van te maken?

Vuurwerk? Dan ook zelf even opruimen. Feestje? Dan ook even zelf opruimen. Festival? Zelf opruimen. Koninginnedag? Gooi je rotzooi lekker in een vuilnisbak of doe het in een zakje en gooi het thuis weg. Wat is dat toch met die mensen? Ze maken een verpakking open en hop, verpakking ligt al op straat. Blikje/flesje leeg? Gooi maar op straat. Denken die mensen dat ze in een grote vuilnisbak of zo leven? Stelletje ratten!

Wat is dat trouwens voor raar gedoe tegenwoordig dat er overal op straat maar gegeten moet worden en gedronken moet worden. Altijd en overal zie je mensen met eten en flesjes, het is net een 24-uurs voedsel/dranktoevoerfabriek. Kunnen de meesten niet even wachten tot ze thuis zijn of op school/werk om iets te nemen? Het begint al in de wandelwagen, kinderen hun gebitjes worden slechter, ja vind je het gek? Liggen de hele dag aan het zoet te lurken.

 

7 gedachten over “Kijk, dat vind ik nou asociaal gedrag!”

 1. Ies soeprieoere hollandische Koeltoer .. op mijn fietstocht naar werk : Hoe witter de wijk , hoe groter de troep !!

 2. bij die goed ingeburgerde Chinezen waar niemand nooit last van claimt te hebben (ondanks het feit dat elk Chinees restaurant afgeperst wordt en de handel in opiaten welig tiert) en die noooooooit een beroep zouden doen op een uitkering, is de straat meestal een grote rode troep door de tigduizendklapper om het nieuwjaal bij het lestaulant te vielen 🙂

 3. Hier nog zo’n zeikerdtje…

  Moet je es op strand kijken na een zonnige zomerdag. Opruimen ho maar, al staan er 12 bakken bijna op de tenen van zo’n ‘coole’ verzameling jongelingen stuk of 10, 15.
  Om nog maar te zwijgen van de bijkomende, moet-toch-kunnen, opgedrongen teringherrie van ‘onze’ jeugd op het strand, terwijl opa alleen maar een kalm dutje wil komen doen ,-)) Moet ie eerst een kwartier doorsjokken naar kalmer oorden. In plaats van andersom!
  Grrrrrrrrrrrrrr

 4. @3 Ja en komt hij uiteindelijk uit op het naakstrand omdat het daar zo lekker rustig en wordt daar uitgemaakt voor ouwe viezerik. Het leven is zwaar. Echt!

 5. Al Bakrastani Schreef:

  Ies soeprieoere hollandische Koeltoer .. op mijn fietstocht naar werk : Hoe witter de wijk , hoe groter de troep !!

  Fiets dan maar eens gezellig door naar Amsterdam-West, daar zijn ze dan wat dat betreft in de zwarte wijken helaas méér dan geintegreerd.

Reacties zijn gesloten.