Kiezen tussen twee kwaden

siegpeil

Geenpeil, het initiatief voor een referendum waarin mensen kunnen kiezen of ze meer of minder Europa willen -ik vat het even slordig samen-, is een keuze tussen twee kwaden. Aan de ene kant staan de initiatiefnemers, de vertegenwoordigers van een mediale en politieke slangenkuil waarin gesponsorde xenofobie, islamofobie en apartheid domineren. Aan de andere staan de representanten van het Europese corporatisme en het Atlantische roofkapitalisme, de zaakwaarnemers van banken en grootkapitaal, de liegende plunderaars, hoererende charlatans en leugenaars als Monasch, Verhofstadt of Timmermans. Het zal je maar overkomen. Kiezen tussen twee kwaden: Alsof je naar je favoriete restaurant gaat en er alleen giftige adder of bedorven muskusrat op het menu staat.

Geenpeil is een kruiwagen voor haatzaaiers, karaktermoordenaars en massamoordvergoelijkers uit extreem-zionistische hoek. De bekende kliek Israël-apologeten en moslim-bashers uit de kringen van Yoeri Albrecht, Jan Roos, Bas Paternotte, Martin Bosma, Afshin Elian en andere zogenaamde vaderlandslievende geitenbloedsmoothie-adepten. Ingehuurde intriganten. Virtuele nageboortes van de Horowitz islamofobie-industrie, geronseld en getraind om systematisch tweedracht te zaaien en de haat onder autochtone bevolking jegens vreemdelingen op allerlei mogelijke manieren aan te wakkeren. In 2014 kreeg de PVV €20.000 van deze goed georganiseerde haatindustrie die in dezelfde slangenkuil krioelt waar ook informatie-terroristen als Geller, Pipes en Spencer op teren. Er is niets democratisch aan deze vileine kliek van misantropen en haatzaaiers.

Dan maar kiezen voor de EU? Omdat die dan wel democratisch is? Dat associatieverdrag met Oekraïne dateert uit 2012. De vorige premier van Oekraïne, Yanukovich, wilde er niet aan omdat hij daarmee de economische voordelen die Oekraïne met Rusland had zou verspelen. Oekraïne zou zowel economisch als politiek afhankelijk worden van de EU en daarmee van de ECB, het IMF en natuurlijk het Eurogroep gespuis van monetaire inquisiteurs als Schäuble en Dijsselbloem en andere zaakwaarnemers van bankiers en multinationals. De EU (en de VS) hebben er sinds 2012 van alles aan gedaan om Oekraïne los te weken van Rusland en dat verdrag getekend te krijgen. De bekende politicoloog Brzezinski, die samen met Carter verantwoordelijk was voor het ontstaan van Al Qaeda en die nu ook Obama adviseert, had Oekraïne vijftien jaar geleden al als ‘pivot’ gebrandmerkt en neocons en liberale interventionisten deden jarenlang hun best om het land van Rusland los te rukken. De bekende “filantroop” en beroepsintrigant George Soros investeerde miljarden in de oppositie in Oekraïne. Zelfs het extreem-rechtse Svoboda, de Oekraïense politieke partij die decennia lang pleitte voor etnische zuiveringen van Russen in Oost-Oekraïne, werd in een vroeg stadium door de New York Times salonfähig gemaakt. Dat associatieverdrag met Oekraïne, dat pas getekend kon worden nádat Yanukovich met geweld werd verdreven en moest vluchten voor zijn leven, stinkt dan ook aan alle kanten. Dat het verdrag dan ergens in 2014 democratisch is afgekaart zal best zo zijn — de manier waarop het tot stand gekomen is en de smeerlapperijen die er voor zijn gepleegd kennen hun weerga niet. Om dit verdrag getekend te krijgen, om Oekraïne “onze” kant op te laten draaien, is een van de bloedigste staatsgrepen uit de Europese geschiedenis gepleegd. En die staatsgreep, die geëscaleerd is tot een nog bloedigere burgeroorlog met meer dan 5000 doden en een miljoen ontheemden, is mede gepleegd door een groot aantal Westerse journalisten, die zich als hoerige trekpaarden voor het rondtrekkende bordeel van het US State Department en de EU hebben laten spannen en de bloedige coup van bankiers en multinationals als revolutie van het volk hebben verkocht.

Mijn stemadvies: Stem niet. Geef geen enkele legitimiteit aan nep-referenda of nep-verdragen. Achter beide initiatieven gaat een agenda schuil die in geen enkel opzicht de belangen van gewone mensen vertegenwoordigt. De ene agenda vertegenwoordigt de interesses van een uitverkoren sekte van racistische misantropen en onruststokers en de andere vertegenwoordigt de belangen van fascistische bankiers en multinationals.