Het keffertje van Twitter

Het keffertje van Twitter genaamd Jan Bennink van de racistische hufteromroep POWNed is boos op mij.

Hij is boos op mij omdat ik het bestaan heb bij meerdere gelegenheden Bennink te betitelen als een nazi.

En dat mag natuurlijk niet.

Het recht om mensen als nazi te betitelen (of pushond dan wel tyfuslul. Ja, ja, de man heeft een rijk vocabulaire.) is natuurlijk uitsluitend voorbehouden aan de chef van die eerder genoemde omroep waarvan het de core business is mensen te kwetsen, te vernederen en soms (bijna) letterlijk de vernieling in te helpen.

Maar goed, ik heb Jan Bennink meerdere keren een nazi genoemd en dus is Jan Bennink nu boos op mij en houdt hij mij ‘een beetje in de gaten’ zo heeft hij via zijn spreekbuis Twitter laten weten.

O dear! Alsof ik daar van onder de indruk moet zijn en in mijn schulp moet kruipen.

Tijd om dat buitengewoon onfrisse heerschap bij deze even van repliek te dienen.

Al was het maar om te voorkomen dat meneer met verkeerde illusies blijft rondlopen.

Waarom is Jan Bennink in mijn optiek een nazi en beticht ik hem en zijn omroep van ordinaire nazi-praktijken?

De reden wordt eigenlijk al heel duidelijk en allesomvattend weergegeven in bijvoorbeeld dit voor POWNed zo karakteristieke filmpje:

Met een bijna sadistisch genoegen haalt de kwibus van POWNed de winkelier in het bovenstaande filmpje het bloed onder de nagels vandaan.

En gaat daar ook gewoon mee door, ofschoon de betrokken winkelier het stuk drek met zijn kabouter Plopmicrofoon te verstaan heeft gegeven niet gediend te zijn van diens aanwezigheid in de winkel.

Een man die keihard werkt voor het beetje geld dat-ie verdient, moeizaam de Nederlandse taal verstaat en spreekt, en die alleen al daarom in een soort underdogpositie verkeert tegenover die POWNed-hufter met zijn microfoon en camera, wat op die man wellicht ook nog eens keer zeer intimiderend overkomt.

De betreffende winkelier lag, terwijl hufterig en de xenofobe ’tradities’ koesterend Nederland dankzij het POWNed van Jan Bennink slap lag van het lachen, in het ziekenhuis met een hartaanval als je de berichten moet geloven.

Misschien is de toekomst van die man omwille van een filmpje van amper anderhalve minuut uit te zenden ten behoeve van het platvloerse en vooral ook vunzige vermaak van de hufters in dit land wel helemaal compleet naar de verdommenis geholpen.

Dát is wat die gore nazi met zijn racistische hufteromroep POWNed heeft bereikt: een hardwerkende winkelier die niemand ooit wat misdaan heeft bijna of misschien wel helemaal een hartaanval bezorgen…

Om wat? Om niks. Maar de man was zoals gezegd in een soort underdogpositie en daarom een nagenoeg weerloos en dus perfect slachtoffer voor de POWNed-bende.

Precies dezelfde mentaliteit en hetzelfde sadisme als die met welke de bruinhemden van Hitlers SA destijds hun vrijwel weerloze slachtoffers op straat  te lijf gingen.

Dit met die Russische winkelier volgt amper een week of twee op de vertoning op het Malieveld, waar roomblanke kaaskopjes in het geweer waren om  zich druk te maken over (godbetert) een fictief zwart figuur.

Dus wat is dan grappiger, blijkbaar in de ogen van Bennink en zijn POWNed, om heel nadrukkelijk de suggestie (op 11.55 min) te doen in een programma-itempje dat een zwarte VN-vertegenwoordiger die bovendien ook nog vrouw is maar eens even verkracht moet worden door een peloton potige VN-militairen. Het liefst nog in gezelschap van een hond. Lachuuuuuuuuuuuuuuhhhh voor chips en bier zuipend Nederland dat zo hecht aan zijn met Prinsenvlag gelardeerde ’tradities’.

Ook hier weer het perfecte slachtoffer om die tot vermaak van debiel Nederland eens even goed te beschadigen: iemand die zich niet kan verdedigen en geen weerwoord kan leveren al was het maar door haar afwezigheid.

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1375915

Zo gaat het altijd. Iedereen die niet past in de racistische huftermaatschappij die Jan Bennink en de zijnen blijkbaar voorstaan moet belachelijk en kapot gemaakt worden, geïntimideerd worden, een hartaanval bezorgd krijgen, verkracht worden of anderszins de vernieling in gewerkt worden.

Iedereen die een verdraagzame, solidaire en multiculturele samenleving wél ziet zitten, elk mens als waardig, waardevol en als uniek beschouwt en daar gewag van maakt loopt het risico zich de toorn van Jan Bennink en zijn fascistische medestanders in de werkelijke en de virtuele wereld op de hals te halen.

Je naam wordt genoemd door de SA-bendes van de 21ste eeuw, je bedrijf wordt genoemd, je werkgever wordt gebeld en lastig gevallen, je sport- of andere vereniging wordt erbij betrokken.

Want kapot zal je.

Of je nou Job Cohen heet of Ella Vogelaar, of dat je activist van Occupy of columniste van Buitenhof dan wel een Russische winkelier bent, of dat je gewoon Ralph heet en kotst van het feit dat tuig van het slag Bennink hun grote bek telkens maar weer open kunnen trekken ten koste van alles en iedereen.

Zoals de nazi’s van weleer alleen maar extreem destructief tekeer gingen, zo gaan ook Bennink en de zijnen slechts extreem destructief tekeer en dat is alles wat ze bijdragen aan de maatschappij.

Debat ontlopen ze, net als vriendje Bert-rifapen-Brussen huilie huilie doen als ze het vuur te na aan de schenen gelegd wordt, maar zodra het risicoloos kan gaan ze weer los.

Dát is de reden waarom ik deze meneer met zijn bruine walm om hem heen en zijn omroep betiteld heb zoals ik heb gedaan en ook consequent zal blijven doen.

Nou Jan Bennink, dan weet je wat je te wachten staat jongen! #penw. Herken je het, sukkel met je grote bek?

Overigens, moet ik onder de indruk zijn van de wetenschap (die ik op instigatie van Bennink zelve – hoe lachwekkend en zielig –  via via blijkbaar moest verkrijgen) dat ons Twitterende keffertje aan kickboksen doet?

Het illustreert slechts het gewelddadige karakter van Jan Bennink en zijn horigen.

Bent u al bij die Russische meneer langs geweest meneer Bennink, om namens u zelve en uw POWNed – bende excuus aan te bieden of hebt u daar de moed en het fatsoen niet voor?

Ik kan het antwoord wel raden.

9 gedachten over “Het keffertje van Twitter”

 1. Exact verwoord. Mijn complimenten Ralph! Mijn voorspelling komst steeds meer uit. De nazi’s hebben de oorlog niet verloren, ze zijn slechts ondergedoken. Ze komen nu weer onder hun drek vandaan!

 2. Ralph

  Bravo!
  Als overtuigd “rechts mens” sluit ik me helemaal bij jou stuk aan nogmaals bravo.

  Een echte vent schopt naar boven nooit naar beneden!

 3. Volhouden nu! Eindelijk eens iemand die deze hond weet te raken, die deze hond doet keffen als het laffe keffertje dat hij is. Die hele bende erbij. Fascistisch groepje landverraders.

 4. Inderdaad een echte nazi, jammer genoeg een van de velen.
  Het wordt tijd dat de Telegraaf en compleet met fascistische aanhangsels weer een verspreidingsverbod krijgt.
  Helaas is het fascisme in dit land weer te hoog opgeschoten.

 5. Het fenomeen dat je opschrijft is inderdaad zeer goed te waarnemen.

  Indien kritiek op de fascisten geuit, gaat de hele groep aan elkaar automatisch, fact-frêle en onnadenkend vastklonteren met enkel doel extreem zwart maken en vernietigen van de persoon met kritiek op etnische fascisme.

  Dit verschijnsel is er een der meest typische voor de hedendaagse Nederlandse cultuur, inclusief verenigingsleven.

  Aan elkaar klonterende etnisch fascisme met doel extreem promoten van lieden uit het groep ons-kent-ons en de rest moet gewoon stikken.

  Dan volgen telefoontjes, smaad, laster en de hele panoplie van maatregelen van de burgerfascisten richting degene die kritiek op de etnische fascisme durven te uiten.

  Dit is de weinig besproken mechanisme waarop de totalitaire macht van etnisch zuivere fascisten binnen de verenigingsleven rust.

 6. Proest! Heb ik goed begrepen dat kickboxende nazi Jan Bennink Krapuul schending van het portretrecht aanwrijft?
  En heb ik het verder goed begrepen dat die viezerik van die racistische hufteromroep POWNed zich een paar weken van Twitter heeft teruggetrokken?
  Een goede raad aan het keffertje van Twitter: blijf helemaal weg van Twitter en het liefst helemaal van internet plus overige media.
  EN REKEN EROP DAT IK JE IN DE GATEN BLIJF HOUDEN NAZI! DAN WEET JE WAAR JE AAN TOE BENT JAN BENNINK JONGEN!

 7. Heb ik niet gezien maar lijkt me ook kansloos er is niets van m te herkennen behalve zijn tieten die hij zelf op internet heeft gekwakt.

 8. @8, En dan nog. Ook al zou ie pontificaal te herkennen zijn is er nog niks aan de hand want het is gewoon behalve een nazi tevens of misschien juist wel daarom een ordinaire lafaard die er slechts behagen in schept mensen te treiteren wanneer het risicoloos is. Je kan dus ook niet zeggen dat het een echte kerel is.

Reacties zijn gesloten.