Kathleen Ferrier (CDA) gaat principieel van haar wachtgeld genieten

Officieel heet het dat ze na ingewikkelde afwegingen heeft besloten om zich niet herkiesbaar te stellen voor een CDA-zetel in de Tweede Kamer. Of zou er tegen haar gezegd zijn dat ze op plaats 20 komt? Dan was ze ook niet in de Tweede Kamer gekomen.

Ferrier had nooit akkoord kunnen gaan met het Catshuisakkoord, ja dat niet akkoord kunnen gaan, dat kennen we wel van Ferrier. Gewoon stampen en roepen en dan toch gewoon meedoen. Niks principieels aan, gewoon aandacht vragen en toch meelopen in het gareel. Zoals een goed CDA’er betaamd.

Ze is blij dat het ‘avontuur’ met de PVV over is, de muts had er al veel eerder een eind aan kunnen maken als ze bij de formatie uit de partij was gestapt, dan was ze principieel geweest. Als ze dat had gedaan, dan was er nooit een Bruin I gekomen. Dus nu niet janken dat het zo erg was, ze heeft het zelf gefaciliteerd.

4 gedachten over “Kathleen Ferrier (CDA) gaat principieel van haar wachtgeld genieten”

 1. Ik vraag mij trouwens af of via de connectie Wilders ->Moskowits -> Bouterse geen familieleden van Ferrier onder druk zijn gezet om het kabinet overeind te houden ….

 2. Ad Koppejan heeft laten weten in de Vrij Nederland dat Kathleen bedreigd is. Van mij mag ze haar wachtgeld opstrijken. Ik zag haar dapper bij Knevel en van de Brink aanschuiven,maar volgens mij is deze vrouw zwaar gefrustreerd. Je zal de diehards van de PVV, van je af moeten schudden.

  Ik denk dat mevr. Ferrier veel meer te vertellen heeft, maar misschien horen we dat pas later. Ze heeft wel gestemd op de kandidaat waar Hirsch Ballin en Ab Klink ook op hebben gestemd. Marcel Wintels, maar ik denk niet dat het CDA graag zout in de wonden wil, dus kozen voor de hielenlikker Buma.

 3. @2
  Hoezo mag ze haar wachtgeld opstrijken? Dapper? Hmmmmm, een doos van de eerste klasse zoals het een doos in het CDA betaamt. Kom je nu voor haar op of zo? Oh ja ze is bedreigd, kan ze misschien met Geert meerijden …..

 4. Ik denk dat Kathleen nooit heeft overzien, toen ze met Koppejan in zee gaan, dat heel Nederland over haar zou vallen. Ongetwijfeld gelardeerd met ragfijn racisme, bedreigingen, hatemails, belachelijk worden gemaakt en ga zo maar door. In je eentje red je dat niet. Vooral als de rest van het CDA in het begin meeheulde met de PVV en de VVD, puur om het gewin.

  Ik denk dat Kathleen dapper is geweest, maar de gevolgen niet heeft kunnen overzien. Geert kraaide victorie, zijn companen die nog steeds vinden dat xenofobie en racisme gewoon moet kunnen, hebben zich bevrijd gevoeld. En wat is Kathleen in hun ogen? Een linksmensch met een kleurtje, die ook nog opkomt voor de ontwikkelingslanden. Een ander had allang gillend weggegaan, maar zij bleef wel.

  En ik heb zo het idee dat we over een paar jaar pas, de deksel van de beerput opengaat, en wat er werkelijk heeft gespeeld. Kathleen, krijgt haar wachtgeld, er zijn anderen voor minder weggepest of weggegaan met een gouden handdruk. En ja, ik kom voor haar op, omdat ik vind dat als iemand de oppositie kiest, niet met huid en haar verslonden hoeft te worden, door een stel bruinhemden.

Reacties zijn gesloten.