4 gedachten over “kant en klaar stukje retoriek”

  1. Ik heb vanavond van Wilders geleerd dat politici het aanzien van de Kamer niet schaden zolang ze niet strafrechtelijk veroordeeld zijn.

    Kijk, dat zal Berlusconi deugt doen.

  2. G. de Vader Schreef:

    Ik heb vanavond van Wilders geleerd dat politici het aanzien van de Kamer niet schaden zolang ze niet strafrechtelijk veroordeeld zijn.
    Kijk, dat zal Berlusconi deugd doen.

    Wanneer word je eigenlijk strafrechterlijk veroordeeld? Hoever moet je dan gaan? In onze buurt woonde een paar jaar geleden ook zo’n Tokkie-figuur. Hij terroriseerde de buurt en toen hij aangaf dat hij onze kinderen wel eens zou aanpakken, heb ik aangifte gedaan bij de politie. Bij de politie gaf de buurman aan dat het geen bedreiging was, maar slechts een waarschuwing en daarmee was de kous af. Ik had geen poot meer om op te staan. Ik kan op mijn klompen aanvoelen dat dat PVV-tuig, waarover Femke Halsema het had, allemaal iets uitgevreten heeft wat niet door de beugel kan. Maar op de een of andere onverklaarbare manier komen ze er altijd mee weg. Waar rook is is vuur zeg ik maar.

Reacties zijn gesloten.