Kamp (VVD) zorgt ervoor dat flexwerkers tweederangs werknemers blijven

Kamp blijft flexwerkers als tweederangsburgers behandelen. Volgens hem heerst er onder flexwerkers een cultuur van al maar ziek zijn en dat kan zo niet langer doorgaan. Als die Kamp zich eens af zou vragen of dat ziek zijn misschien verband zou houden met het flexwerk, dan zou er al veel gewonnen zijn. Maar nu legt hij de gehele verantwoordelijkheid bij de flexwerker.

Mensen die graag willen werken, krijgen geen vast contract meer. Iedereen wordt voor het maximaal aantal termijnen ingehuurd en kan dan weer wieberen. Verder zijn de omstandigheden van een flexwerker dusdanig dat ik er een maagzweer van zou krijgen, denk ik. Van de ene op de andere dag kun je te horen krijgen dat je nog maar voor de helft of minder nodig bent. Is het dan gek dat mensen ziek worden?

1 gedachte over “Kamp (VVD) zorgt ervoor dat flexwerkers tweederangs werknemers blijven”

  1. HENK KAMP DENKT DAT IEDEREEN FRAUDEERT GEWONE MENSEN DAN ONDER ZIJN VVDERS KOMT HET NIET VOOR DENKT HIJ EN ALS HET WEL ZO IS WORDT HET MET DE MANTEL DER LIEFDE BEDEKT .IJ WIL HET LIEFST DAT ER GEEN UITKERINGEN MEER WAREN WIE NIET WERKT ZAL OOK NIET ETEN AL HET GELD WAT DIE BESPAARD KAN HIJ DAN MET ZIJN GRAAIENDE VRIENDJES VERDELEN ZIJ HEBBEN DE CRICIS VEROORZAAKT MAAR JAN MET DE PET MAG DAAR VOOR OPDRAAIEN.DEZE MAN HEEFT GEEN ENKELE EMOTIE DEZE ROBOT KENT GEEN GEVOEL HIJ KRIJGT STRAKS WACHTGELD EN ZAL NOG WEL WAT BAANTJES ER BIJ NEMEN ZIJN TOEKOMST IS GOED DE GEWONE MENS KAN VERROTTEN DIT IS DE VVDER HENK KAMP

Reacties zijn gesloten.