Journalisten en cameraploeg de Telegraaf belaagd en PVV wil gelijk spoeddebat.

Eerst even een vraag. ‘Cameraploeg van de krant de Telegraaf’, dat is toch net zulke vervuiling van taken als een omroep met een website met nieuws? Of ben ik nou gek?

Maar goed, even terug naar onderwerp. In Gouda zijn journalisten en een cameraploeg van de Telegraaf bekogeld met eieren. In Gouda hebben ze ‘eierterrorisme’ (mogen ze nog blij zijn dat het geen kazenterrorisme of kaarsenterrorisme is, doet namelijk veel meer pijn) en natuurlijk waren het weer Marokkanen en natuurlijk gaat de PVV onmiddelijk de minister ter verantwoording roepen of zelfs een spoeddebat aanvragen. Allemaal van onze belastingcenten, net als al die onzinnige vragen die ze stellen, keer op keer. Kost ongeveer euro 4.000,– per kamervraag. Allemaal mogelijk gemaakt van uw en mijn belastingcenten!

Terwijl de burgemeester van Gouda zegt dat er niet zo heel veel aan de hand is, dat ze er mee bezig zijn, vindt Fritsma ,die alles beter weet, dat er een spoeddebat moet komen! (overigens schuwt ook deze plaatselijke krant harde taal niet in de koppen).

Maar laten we nou eerlijk zijn, als ik steeds weggezet werd als een tweederangs burger en altijd op de hak genomen werd door Dagblad Wilders (de Telegraaf) en die mensen bestonden het om bij mij in de wijk te komen om ongetwijfeld weer eens een tendentieus stuk te maken, nou misschien wilde ik er dan zelf ook wel een eitje aan wagen. 😮  (of twee)

Overigens maakt Dagblad Wilders er verder geen melding van waarom ze daar waren, maar er was een schoonmaakactie georganiseerd door bewonersverenigingen en die is verstoord door van die opgeschoten jongens die hoogst irritant kunnen zijn vanwege een te hoog testosterongehalte. Het waren er ca 10, die pak je toch beet en hou je even apart? Of ben ik nou zo simpel? Er moet dus een spoeddebat komen omdat 10 jochies van 8 tot 13 de boel liepen te verzieken. Is dit een beetje mug en olifant verhaal?

12 gedachten over “Journalisten en cameraploeg de Telegraaf belaagd en PVV wil gelijk spoeddebat.”

 1. Prima commentaar, Keira! Wanneer gaat de kamermeerderheid eindelijk eens dit misbruik van de democratie door een maffieuse stichting onmogelijk maken? 😈

 2. De standaardmethode om te ontkomen aan de schuldvraag is het omdraaien van oorzaak en gevolg.

 3. Ik wil niet goed praten wat deze jongens hebben gedaan. Maar ik begrijp de reactie wel, als die jongens stelselmatig door een partij en diens lijfblad stelselmatig voor straatterroristen en tuig worden uitgemaakt. Tegenwoordig is het bon ton dat journalisten, ik noem geen namen,(werkt bij Geenstijl),die jongens uitmaken voor “Rifapen”. En de lezers nemen dit soort taal gewoon over. Zal me niet verbazen als het ook in het dagelijks even wordt gebruikt. De jongens worden alleen maar negatief in het nieuws gezet en ik kan begrijpen dat ze op een gegeven moment de media gewoon zat zijn.

  Hier nog zo’n voorbeeld van afgelopen week bij DWDD. Documentairemaakster Mildred Roethof heeft een docu gemaakt over “Ghetto-meisjes”, maar het schijnt dat ze haar afspraken niet helemaal is nagekomen. Kijktip! http://www.youtube.com/watch?v=ZSrNwOlkwqY

 4. Maffialui helpen elkaar altijd. Zo de Telegraaf en PVV.

  Eierterrorisme? Ben je normaal? Dit kan gezegd worden alleen door mensen die geen enkel democratisch en cultureel besef hebben!

  Waarom niets over de Carnavaalterrorisme dan?

 5. En dan vraag ik me dus af; moeten we echt het leger afsturen op jongens van 8-13 omdat ze eieren gooien? 💡 Ik weet al uit welk land de PVV dat voorstel heeft en vandaar dat die jochies ook terroristen worden genoemd door de PVV. 😥

 6. #5 Nexus, dat ‘eierterrorisme’ was uitermate cynisch bedoeld, vandaar dat het tussen aanhalingstekens stond en de aanvulling van kazen- en kaarsenter. Ik vind het te belachelijk voor woorden dat er zulke grote woorden worden gebruikt en probeerde dat hierin weer te geven.

 7. Overigens, volgens mij maakt de afkomst geen drol uit.

  In eindhoven hebben we ook wijken met problemen. Een wijk verder dan die waar ik opgegroeid ben was er ook een met wat problemen….grote problemen. We praten nu over 35 jaar terug, politieauto’s in brand, motoragenten van de brommert getrokken, mishandeling, berovinen en bedreiging. Erg onaardig allemaal.
  Alleen, 35 jaar geleden hadden we nog niet genoeg marokkanen voor deze akties, het waren gewoon kutnederlanders.

  Nu zijn er in dezelfde wijk weer problemen. En nu zijn het ineens problemen die te maken hebben met integratie, kutmarokkanen enz. Wat is dit voor kortzichtig geleuter???

  Uiteindelijk is het natuurlijk gewoon een kutwijk, het afvoerputje van Eindhoven, veel werkloosheid, armoede enzovoort. Hoe lang duurt het nog voor ze er achterkomen dat het niet zozeer de ewoners zijn maar de wijk zelf? En de wijze waarop de wijkbevolking word samengesteld!

 8. #8 GJ_ psies! Dat is het probleem en dit soort problemen zullen er met deze regering alleen maar erger op worden omdat deze regering naar een scheiding in de klassen streeft. Ze zijn emt hun beleid al druk bezig om kansloze achterstandwijken te creeeren en dan kunnen ze dat later weer opvoeren voor meer repressie in het hele land.
  Zoals ik al schreef het zijn opgeschoten jongens met een te hoog testosterongehalte die daarbij ook niets te doen hebben, nou ja, dan vraag je om problemen. Welke kleur of afkomst ze ook hebben.

 9. Nee hoor Keira. Jij onderschat dit gevaar. Er moeten commando’s naar toe. En omdat de stad te onveilig is om over de weg te bereiken, zullen de commando’s bij nieuwe maan met parachutes en onder dekking van onze enige JSF neerdalen, opdat zij de meest strategische posities voor dageraad hebben kunnen innemen. Vervolgens zal het yuig stuk voo stuk door de knieën invalide worden geschoten.
  En zo wordt Nederland weer net als vroeger.

 10. Abdul Alhazred Schreef:

  http://www.nu.nl/buitenland/2372859/taart-in-gezicht-belgische-aartsbisschop.html
  Hiermee riskeer je in ons bruine naziland minstens een jaar detentie.

  Dit is niet meer belachelijk. Dit is beschamend!
  Dat deze vrijheid van meningsuiting in Nederland wordt verboden.

  Maar hoe kwam dit tot stand eigenlijk? Oh ja ik herinner me nu – het was ooit iets met een taart in het gezicht van een of andere lid van VVD en die gebruikte vervolgens al zijn connecties binnen de officiële mafia om deze censuur op de vrije meningsuiting door het Parlement met linkse collaborateurs hulp door te duwen en strafbaar te maken.

Reacties zijn gesloten.