Joost Niemöller: Europa kleurt donker

Och, wat een leed en wat een somber perspectief staat ons te wachten als blanke Europeanen. Want wat is er aan de hand? Sinds de Arabische lente in landen als Tunesië, Libië en Egypte is er volgens krapulist Joost Niemöller een sprinkhanenzwerm op weg naar Europa. Deze alles verwoestende zwermen van bijna bijbelse proporties zullen Europa donker doen kleuren als deze continentaal Europa bereiken. Lampedusa is slechts het voorteken van wat ons staat te wachten. Er is een complete veroveringsoorlog aan de gang. Weest u dus voorbereid.

Wat een grootmeester is die Joost toch. Hij heeft de kunst van framing in ieder geval goed onder de knie. 😀 😀

Let u vooral op de volgende  frames;

voorbode; die impliceert dat ons onheil staat te wachten. 

-Arabische uitbuiters; die de lezer ervan moet overtuigen dat al die vluchtelingen Arabisch zijn en/of uitbuiter. Volgens mij zijn ze op de eerste plaats toch vluchtelingen.

-donker; het blanke Europa wordt bedreigd.

-sprinkhaanzwermen;verwijst naar de sprinkhanenplagen in de bijbel die ziektes brengen en gewassen vernietigen.

-beschavingvernietigers; slaat terug op die sprinkhanen.

-veroveringsoorlog; wil de indruk wekken dat het een verovering is vanuit godsdienstig-ideologische overwegingen, in dit geval de Islam.

Man, man, man.  Als er één donker kleurt in zijn onzinverhaal, dan is het Niemöller wel en dan doel ik op ‘bruine’ kletspraat.

20 gedachten over “Joost Niemöller: Europa kleurt donker”

 1. “Uitkeringsbeluste beschavingsvernietigers”….Hij probeert niet eens meer zijn racisme te verhullen.

 2. Hij is baanbrekend bezig hij maakt het onversneden racisme bespreekbaar. Hij probeert een nieuwe markt aan te boren. Als straks iedereen gewoon weer ongestraft lekker onvervalst racistisch mag zijn dan kan Nieluller zeggen “kijk dat hebben jullie aan mij te danken”.

 3. @4 Ik weet niet of hij het echt meent of dat hij inderdaad – zoals jij denkt – met de rechtse wind meewaait. Het laatste is eigenlijk nog abjecter dan het eerste.

 4. Correctie: ik zei ‘rechtse wind’. Had moeten zijn: ‘racistische wind’. Laten we in dit geval het beestje maar gewoon bij de naam noemen.

 5. Zo kleurt Europa in een nog hoger tempo donker dan het al tientallen jaren doet. In de media krijgen we de beelden te zien van demonstrerende Arabieren die de democratie vieren op pleinen van Arabische hoofdsteden. De werkelijkheid is dat er op alle Noord Afrikaanse kusten massaal in bootjes wordt gestapt door uitkeringsbeluste beschavingvernietigers.
  De laatste berichten uit Lampedusa geven een beeld van een complete veroveringsoorlog.

  Ach is weer eens wat anders dan een veroveringsoorlog op niet alleen Noordafrika van hieruit. Hoelang is dat geleden? Het zit de Afrikaanse bevolking van Noord tot Zuid nog vers in het geheugen. De massagraven stinken bij wijze van spreken nog en de naweeën van de Apartheid smeulen nog na. Kan deze racist niet preventief geruimd worden want hij maakt elke humanitaire oplossing onmogelijk. Geeft rechtvaardigingen aan alle veroveringsoorlogen. Was daartegen niet de VN opgericht? En de Verklaring voor de Universele Rechten van de Mens door alle lidstaten onderschreven?

 6. weer eens wat anders dan een veroveringsoorlog op niet alleen Noordafrika van hieruit. Hoelang is dat geleden?

  Speelt zich nu onder onze ogen af onder het doorzichtige motto van “humanitaire interventie” in Libië.

 7. Update: Sargasso meldt dat Joshua Livestro zich inmiddels van de uitlatingen van Niemöller heeft gedistantieerd. Overigens heeft hij ook verklaard er verder niets tegen te zullen ondernemen (vrijheid van meningsuiting, nietwaar), daarmee weer eens aantonende dat hij een hypocriete lafbek is. Maar dat wisten we al.

  Dus Joshua, vanaf morgen geef je Jeroen de Kreek ook een podium? Zóveel verschillen de opvattingen van Niemöller en De Kreek niet van elkaar, weet je. Het enige verschil is de doelgroep.

 8. Nou ik ben geen liefhebber van Livestro maar ik kan bevestigen dat hij de vrijheid van meningsuiting redelijk hoog in het vaandel heeft staan, alle kanten op.

 9. @15 Ik denk niet dat hij een bijdrage waarin Joden met een sprinkhanenplaag worden vergeleken, zou laten staan. En terecht niet. Waarom zou hij dit dan wél laten staan? Dubbele standaard, volgens mij.

 10. Ik vermoed dat dit persoon, mensch (?) zich elke ochtend in de spiegel stevig toespreekt:

  Jezus, wat ben jij lelijk!

Reacties zijn gesloten.