Joodse kolonisten keren zich in Jeruzalem tegen christenen

Zo, tot zover de ‘joods-christelijke’ samenleving zoals sommigen die denken te kennen in Nederland. Is er helemaal niet natuurlijk. Benaming en gevoel zijn alleen voortgekomen door het christelijke schuldgevoel over de afvoer van meer dan 100.000 joodse mensen naar de vernietigingskampen in WOII. Procentueel het hoogste uit een land in de hele oorlog. Plus het is eindelijk ‘benoemd’ door die gek uit Venlo, die dat wel een leuke reclamestunt vond met zijn katholieke achtergrond.

Maar ik ben benieuwd wat de CU, de SGP, het CDA en de PVVD gaan zeggen over deze bedreiging van christenen door joden. Ik denk helemaal niks. Ik denk niet dat er Kamervragen komen, want dan komt het schuldgevoel weer boven.

Vergelijk even deze situatie met bedreigde christenen in islamitische landen, dan zou er al moord en brand zijn geschreeuwd. Nu niet, beetje stilletjes staan ze er beteuterd bij.

13 gedachten over “Joodse kolonisten keren zich in Jeruzalem tegen christenen”

 1. En Likoed staat vast al te popelen nu de combinatie: `Joodse kolonisten -Jeruzalem’ op de hasbarazoekmachine is gescand.

  Vandaag hoorde ik overigens op het nieuws dat er 150 Palestijnen jaarlijks worden vastgehouden zonder vorm van proces, bewijs of aanklacht, waarvan er nu met veel jiddische klezmer tamtam één is vrijgelaten.
  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20120221_164
  In Vlaanderen is zoiets gelukkig nog een item voor de geschreven pers.

 2. Administratieve detentie, waar kennen we dat ook alweer van? O ja, het verkiezingsprogramma van de PVV, onze vaderlandsche fascistische beweging.

  Raymond de Roon heeft geen tijd voor de gemeenteraad in Almere. Veel te druk bezig met het spelen van De Kolonisten van Likoed met Wim Kortenoeven

 3. Abdul, ja had ze wel verwacht eerlijk gezegd. En kaaskop, je bent toch ook wel zo onverbeterlijk he? 🙂 😆

 4. Is al lang bekend dat dit gebeurt, al jarenlang is er de nodige onmin tussen ultra-orthodoxe Joden en messiaanse Christenen. In de Christelijke pers in Nederland wordt hier al jarenlang ook over geschreven dus kennelijk zijn jullie/bent u, niet helemaal op de hoogte.

  Het bekladden van een kerkmuur plus een paar banden leksteken, hoewel vervelend, staat natuurlijk in géén verhouding tot het onthoofden (!) van Christenen door moslims, zoals bijv. in Indonesië e.a. islamitische landen …

 5. De kop gaat niet over andere landen: ” Joodse kolonisten keren zich in Jeruzalem tegen christenen” .

  Dingen moeten gewoon gezegd worden.

 6. “de ‘joods-christelijke’ samenleving zoals sommigen die denken te kennen in Nederland. Is er helemaal niet natuurlijk”
  Nee, natuurlijk niet, is een achterlijk verzinsel waarbij dus tegelijkertijd alle andersdenkenden buiten die samenleving worden gekieperd.

 7. #4 Rudy: `Het bekladden van een kerkmuur plus een paar banden leksteken, hoewel vervelend, staat natuurlijk in géén verhouding tot het onthoofden (!) van Christenen door moslims, zoals bijv. in Indonesië e.a. islamitische landen …’

  Typische ziojijbak. Bedoeld om een discussie uit te lokken over zaken die in het artilel niet aan de orde zijn. Wat een zwaktebod! Trappen wij niet. Plus nog eens een eufemismisering van de bestiale schanddaden van Joodse kolonisten op hun Palestijnse medemensen van wie ze schaamteloos land roven en stelen. Likoed in vermomming zeker?

 8. Hhmmm, is off topic, maar Rudy je kletst uit je nek. In Israel worden mensen zonder reden opgepakt en gemarteld en geexecuteerd. Westerse landen vallen islamitische landen binnen en doden daar talloze onschuldige inwoners, omdat het zo veel beter voor die mensen zou zijn als ze ook zo’n kapitalistisch systeem zouden hebben (de werkelijke reden is dat deze westerse landen gewoon hun olie en andere grondstoffen willen veilig stellen). Dus ga niet zitten janken over onthoofdingen in islamitische landen of wat erger is. Als dat wat er met en bij die kerk is gebeurd, in Nederland gedaan zou zijn, zou het land weer te klein zijn geweest. In tegenstelling tot als dit bij een moskee zou zijn gebeurd. Dan is het islamkritiek. Ik ben tegen de hypocritie van dit hele gebeuren. Het is allebei erg. Maar wanneer gaat Nederland dat vinden? Goed was off topic en zal het niet meer doen.

 9. #7
  op hun Palestijnse medemensen van wie ze schaamteloos land roven en stelen
  Ho ho, dat mag! Zie Deuteronomium 6 (http://is.gd/ePulAZ )
  10 Straks brengt de HEER, uw God, u naar het land dat hij u zal geven, zoals hij uw voorouders Abraham, Isaak en Jakob onder ede heeft beloofd. U krijgt daar grote, mooie steden, die u niet zelf hebt gebouwd, 11 huizen vol voorraden, die u niet hebt aangelegd, regenputten, die u niet hebt uitgehouwen, en wijnstokken en olijfbomen, die u niet hebt geplant. Als u daar in overvloed leeft, 12 zorg er dan voor dat u de HEER niet vergeet, die u uit de slavernij in Egypte heeft bevrijd.
  Zo zie je maar weer dat je gelukkig als Jood geen hardwerkende Nederlander hoeft te zijn.

 10. #8
  “Goed was off topic en zal het niet meer doen.”
  Ik zie er niks off topics aan en bovendien heb ik liever wel dat je het doet, want ik wou praktisch hetzelfde schrijven. Je hebt me weer wat werk bespaard. 😉

 11. Het hof argumenteerde dat de wetten van bezetting veranderen als het over langdurige bezetting gaat.

  Tja en zo zie je maar weer dat Hitler helemaal niet zo fout zat toen hij pas 2 jaar na het begin van de oorlog met de Holocaust begon.
  Zie http://is.gd/KNHmn6 De joden weigerden uit Europa te vertrekken destijds net als de moslims nu. Ook zij verdommen het of te assimileren dan wel te verdwijnen. Met andere woorden, de Joden hadden hun vervolging aan zichtelf tenminste deels te verwijten. Maar daar konden ze weinig aan doen. De Joden werden namelijk vervolgd op basis van hun ras en dat was nu eenmaal aangeboren. Joden vormden ook niet een erge bedreiging. Ze waren maar met hooguit 10 miljoen verspreid over heel Europa en 16 miljoen over de hele wereld.
  Bij moslims is het een heel andere kwestie. Alleen al in Europa zitten er 50 miljoen en wereldwijd zelfs anderhalf miljard.
  Ook moslims weigeren te vertrekken uit Europa hoezeer Wilders dat ook van hen eist, net als Hitler dat bij de Joden heeft gedaan.
  Maar in tegenstelling tot de Joden die immers hun ras niet konden ontkennen of er afstand van nemen, zijn moslims heel goed in staat om afstand van hun geloof ( in werkelijkheid “ideologie”) te nemen. Moslim-zijn heeft niks met “ras” te maken, maar op de manier waarop ze tegen de wereld aankijken. Ze hebben een wereldbeeld die geheel strijdig is met die van Wilders, Joden en Christenen.
  M.a.w. als zij worden vervolgd en Wilders is echt niet de enige die dat wil, is het gewoon eigen schuld, dikke bult van de moslims.
  Akkoord, je kunt nog zeggen dat ze toen ze pas in Nederland waren nog niet zo goed in de gaten kregen hoe je je in Nederland dient te gedragen, maar nu moeten ze inmiddels toch wel in de gaten hebben dat je je gewoon dient te gedragen zoals Wilders én de andere hardwerkende Nederlanders van je eisen.
  Dus afstand nemen van je ideologie, je kleden volgens de voorschriften die Wilders heeft bepaald, gehoorzaamheid en onderdanigheid bij mensen die het beste met je voor hebben (Wilders heeft geen pest aan moslims en ook niet de mensen die op hem stemmen. Slechts aan de ideologie en hun inferieure achterlijke cultuur die mensen die de cultuur en het geloof van Wilders en z’n kiezers minacht, maar wel zich schikt naar de haatzaaiende linkse elite.
  Vroeger kon dat nog wel, maar inmiddels is men al bijna 40 jaar bezig met hun terreur.
  Het is dus hoogste tijd om de moslims ons land uit te krijgen. En natuurlijk hoeft dat niet op de manier waarop de Duitsers destijds van de Joden zijn afgekomen door ze te vergassen, maar dan moet er maar een andere methode komen om definitief van ze af te komen, zodat ze nooit weer in Nederland en/of Europa opduiken.

Reacties zijn gesloten.