Jeannette Baljeu en Rutte helpen malkander in de zware strijd

Baljeu werkte 15 jaar bij het ministerie van Economische Zaken, onder andere als beleidsmedewerker Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Internationaal, wat dat nou weer voor raars is, Joost mag het weten. Het zal wel iets met oren aannaaien, geld uit zakken kloppen of simpel gezegd jatten van doen hebben. Helemaal aan VVD’ers toe te vertrouwen dat maatschappelijk verantwoord beleid.

Als kind droomde ik altijd van leven in de grote stad. New York is altijd mijn voorbeeld geweest; een dynamische, energieke stad waar het gebeurt.

Grootse vergezichten had ze als kind, maar klein en benepen werd ze later als grote meid. In Rotterdam hangen verkiezingsposters met de briljante tekst: “‘In Rotterdam spreken we Nederlands” waar ze het als internationaal georiënteerd mens helemaal mee eens is.

Je weet immers maar nooit of er een paar stemmen bij de PVV weg te halen zijn. Dat we op die vodden, hoe xenofoob en bekrompen wil je het hebben.

Leuk dat er zich zoveel mensen ergeren aan die tekst, doet me goed. Baljeutje had zoveel ophef echter niet verwacht, moest zelfs een beetje huilen en dus kwam Rutte haar snel te hulp: ” de VVD heeft in Rotterdam een mooie poster gemaakt, met een goede boodschap”. Kijk hem maar eens trots en parmantig naast het werkje van de VVD staan.

Wil je zelf ook mooie posters maken voor de VVD? Dat kan dan hier.

6 gedachten over “Jeannette Baljeu en Rutte helpen malkander in de zware strijd”

 1. De VVD is gewoon eindelijk uit de kast gekomen als een “eigen volk eerst” en “houzee” parodie op A. Mussert zijn speeltje, de NSB! Minstens zo xenofoob en racistisch als de PVV maar veel geniepiger! Waar de PVV stompzinnig de fascist uithangt propageert de VVD in het geniep de nazi ideologie. Neem als voorbeeld maar de handel en wandel van F.Teeven en I.Opstelten. Twee broeders in crime welke stukje bij beetje de totale controle over ons als mensen na streven. Door de grenzelose stompzinnigheid van een groot gedeelte van de bevolking lukt ze dat nog ook!

 2. Ik hoef geen VVD-posters te maken. Ze zijn zelf echt heel goed bezig! Een poster met een billenkletsende griezel, een poster met een ontzettend flauw woordgrapje, een poster met een enorme spelfout, een poster met wat ‘we’ doen in Rotterdam… laat ze maar lekker schuiven!

 3. VVD posters.

  Als u van oorlog houdt. stem VVD!
  Ouderen in de verdrukking ? stem VVD!
  Milieu vervuiling niet belangrijk ? stem VVD!
  Spindoctors stemmen VVD!
  Liegen je lust en je leven ? stem VVD!
  Onderwijs is niet nodig. stem VVD!
  Hogere werkloosheid ? stem VVD!
  Geen rechtspraak voor Jan modaal. stem VVD!

  etc etc etc…

  En het is helaas allemaal waar en dat WEET HEEL NEDERLAND!!! (dat is het ergste)

 4. Verkiezingsposters zijn vrijwel zonder uitzondering van belabberde kwaliteit, maar die van de Democratische Volks- en Vrijheidspartij bungelen om een of andere reden altijd ergens onderaan, net als die filmpjes op teevee. Als ze het met een budget van zeg 100K zouden outsourcen aan een professional hebben ze daar toch heus wel wat voordeel bij? Geld speelt dus kennelijk geen rol. Maar wat dan wél?

 5. Gisteren in muiden een visje gegeten bij de volendammers. Prima visje, deze mensen praten onderling ‘volendams’, voor een buitenstaander absoluut onverstaanbaar, gaat de VVD deze mensen hier ook op aanspreken, nee dat dacht ik al niet…:(

Reacties zijn gesloten.