8 gedachten over “Jawel , Echte Liefde tussen Mark en Geert”

 1. Ja, het “horrorkabinet” is in de maak.

  „Ik vind dit een hele schandalige opmerking en een belediging van de PVV en van de kiezer. Een hele foute opmerking van een foute man. Als er iemand een gevaar is voor de rechtsstaat is het Cohen wel. Hij wil criminelen alleen hun gymschoenen afpakken.

  Schaamteloze opmerking van Wilders. Doet hij weleens aan zelfreflectie? Over fout gesproken, dan kunnen we Hero Brinkman ook niet buitenbeschouwing laten met zijn opmerking van gisteren.

 2. Leg uit en probeer de woorden “thee drinken” en “knuffelen” te vermijden anders ben je af.

 3. Ik vind het meer een “Collaboratie ” dan een ” horror” kabinet , Nog fouter dan met de LPF en nog meer het opgeven van de met de mond beleden idealen ter bebilling van het pluce

 4. ok uitleg. van te voren mensen uitsluiten is een nono, iedereen die leeft in een multiculti zou dat moeten weten en dat is pcies wat co doet, mensen uitsluiten

 5. @5 Dank voor de heldere uitleg: Echter…..

  Ik kan me niet vinden in uw exposé. Cohen sluit een samenwerking met een partij die mensen uit wil sluiten nadrukkelijk uit. Dat heet duidelijkheid scheppen, dat de PvdA niet wil samenwerken met een partij die mensen uit wil sluiten. Cohen heeft altijd duidelijk gezegd dat hij een Nederland wil waarin mensen meedoen en niet uitgesloten worden.

 6. Dat is ook een 😯 tendentieus 😯 stuk. Ik was het vergeten te plaatsen. Bij het volgende design van de site, komt over een week of 2, komt er een eenvoudige manier voor bezoekers om zelf links te plaatsen met een een omschrijving.

  Dan vervalt “terzijde” en dat wordt dan dus een soort linkdump voor iedereen (die zich gedraagt) zowel bezoekers als redactieleden.

  Dat is althans het plan.

Reacties zijn gesloten.