Jammer! CDA kiezer vindt Henk Bleker niet de gedroomde lijsttrekker

Ow, wat jammer nou! De CDA kiezer ziet in Henk Bleker, de reutelende ponyfokker uit Groningen, niet de ideale lijsttrekker. Zo jammer! Was voor de rest van Nederland de kans geweest om CDA-loos te worden. Maar nee hoor, ze vinden Sybrand van Haersma Buma de beste na de eerste ronde en Henk staat één na laatste! Ondanks zijn spindoctor Jack de Vries. Maar ja Jack kan spinnen wat hij wil, hij zit toch met een reutelende, nietszeggende ponyfokker uit Groningen.

Als laatste staat Madeleine van Toorenburg, wie? Ja, Madeleine van Toorenburg (let op, zij is degene die het heeft over: ,,Wij hebben goud in de handen!”, hier staat Mona Keijzer onder, maar dat is fout). Zij maakte voor mij de grote fout als CDA’er door te ageren tegen de EU en het CDA in een zin te noemen met de PVV. AUW! Zo kort na ‘het gebeuren dat niet meer genoemd mag worden’. Domme Van Toorenburg weet als Tweede Kamerlid zeker niet dat de boeren – ondanks dat ze soms helemaal niet blij zijn met de regels uit de EU – in het algemeen toch nog erg blij zijn met de subsidies die er vandaan komen. De hand die je voedt ga je niet bijten.

 

5 gedachten over “Jammer! CDA kiezer vindt Henk Bleker niet de gedroomde lijsttrekker”

  1. Bleker heeft maar een functie in deze show – de handen schoon wassen m.b.t. de collaboratie met de extreem-rechtse PVV en gewoonweg voor de meest achterlijke onder ons verklaren dat er niets aan de hand was. Klaar.

  2. Noch Bleker, noch Spies, noch Haarsma mogen wat mij betreft het cdaschip vlot gaan trekken, want zij hebben bewezen alledrie windhaantjes te zijn, door zo snel als mogelijk van mening te veranderen, betreffende bv. de gezichtsbedekkende kleding en de PVV in de hoek te trappen.
    Ik wil zelfs nog een grote stap verder gaan. Alles waar godsdienst de boventoon voert moet zich terugtrekken uit de politiek, want ik vind dat de twee niet samen gaan. Kerk en staat gescheiden houden.

Reacties zijn gesloten.