De Jager (CDA) pissig op angstzaaiende PVV

Tja, mag ik het zeggen? Wat is hier nieuw aan? Jan Kees dat wist je toch al lang? Jij wilde toch zo graag met die xenofobe malloten die zich nooit aan een feit willen blootstellen regeren? Lekker Nederland naar de verdommenis helpen?

Of was het gewoon een masterplan van Maxime en konden al die andere CDA’ers er helemaal niets aan doen? Wilden zij alleen maar goede dingen doen voor Nederland? Nou dat is dan NIET gelukt!

Maar goed Jan Kees was gistermiddag pissig tijdens het debat. Zou ik ook worden als die bloedzuigers bezig waren. Maar Jan Kees is toch een ding vergeten, hij heeft er zelf voor gekozen er mee te regeren en ik was niet van plan dat snel te vergeten.

Het geheugen van een CDA’er is deze dagen wat verstoord, ik weet het. De periode die zo glorieus begon met die hele normale partij als gedoger, is nu veranderd in ‘van hen waar we de naam niet van mogen noemen’ en ‘de periode die nooit is geweest’. Kijk dat heb je met mensen die in een sprookjesboek geloven, die kun je alles wijs maken en ook alles laten geloven maar blijkbaar ook alles laten vergeten. Maar dan hebben ze pech, want ondanks mijn gatenkaasgeheugen, zal ik DIT niet zo snel vergeten. CDA, jullie hebben Nederland in het verderf gestort met je 18 maanden Bruin I, dat gaat niet zo maar weg.

3 gedachten over “De Jager (CDA) pissig op angstzaaiende PVV”

  1. Toen PVV als lid van de regering Rutte onwaarheden vertelde over buitenlanders/allochtonen mocht dat van Jan-Kees de Jager, Mark Rutte, Maxim Verhagen en hun voltallige Ministers en Staatssecretarissen allemaal wel want het was op de rug van anderen gesmeerd.

    Nu dat hun eigen financiële interessen in het geding komen gaan die xenofobe luitjes van VVD en CDA allemaal heel anders piepen.

Reacties zijn gesloten.