Jaag de ouderen ’s avonds de straat op, zul je zien hoe hard ze gaan werken

Lodewijk Asscher is van de universiteit de gemeenteraad ingerold, wethouder geworden en daarna vice-premier en minister.
Hij heeft dus nog nooit echt gewerkt. En reken maar dat het hierna ook nooit meer aan de orde zal zijn.

Asscher is dus de geknipte figuur om te regelen dat “oudere werkzoekenden” hun Kansen Op De Arbeidsmarkt verhogen.
Tenslotte staan er dezer dagen tegenover iedere vacature op zijn minst slechts zes werklozen.

Geef de Oudere Werkzoekenden avonden met sollicitatiecursus, biedt ze daarbij een heeeeeeeerlijk koppie koffie aan, eventueel met een koekie (een maar, hoor, het moet niet te gek worden) en je zult eens zien.

‘Op de avonden moet een aantal werkgevers met vacatures kennismaken met een groep mensen met bepaalde capaciteiten’, lichtte de minister toe. Volgens Asscher hebben oudere sollicitanten minder dan 1 procent kans om door een open sollicitatie werk te vinden. Door de avonden zou die kans soms kunnen oplopen tot 30 procent.

Wat een goede ideeën hebben ze toch bij Bruin II.

2 gedachten over “Jaag de ouderen ’s avonds de straat op, zul je zien hoe hard ze gaan werken”

  1. Asscher is altijd in voor een nieuw pesterijtje voor werklozen.

    Vroeger, toen de dienstplicht nog bestond, waren er sergeanten die het leuk vonden soldaten opdracht te geven de toiletten met een tandenborstel schoon te maken. Dat zal ze leren te gehoorzamen. De dienstplicht is afgeschaft. Maar de mentaliteit van de onderofficiren is er nog.

  2. Leuke actie ,alleen de meeste ouderen durven s, avonds de deur niet uit .Dat word dan zeker beloond indien niet aanwezig korting op de uitkering .En het antwoord van de getroffene zal worden weg gehoond met een niets mee te maken je moet . En zeker indien ASSCHER roept

Reacties zijn gesloten.