Israëlische hoogleraar: minister Ayelet Shaked ‘neo-Nazi scum’

Ofer Cassif, docent politieke wetenschappen aan de Hebrew University of Jerusalem noemt op zijn Facebook-pagina de Israëlische minister van Justitie, Ayelet Shaked ‘neo-Nazi scum’ ofwel neo-nazi-tuig.
Verder beschuldigt hij Shaked die van mening is dat alle Palestijnen uitgeroeid moeten worden, ervan medeplichtig te zijn aan moord en misdaden tegen de menselijkheid in Afrika en verder dat Shaked verantwoordelijk is voor het feit dat Israël ‘meer fascistisch’ wordt.
Cassif maakte zijn opmerkingen in verband met een eerdere posting van de hand van collega-docent Amiram Goldblum die meldde dat een Belgische diamanthandelaar die ‘wapens verkocht aan moordenaars in Sierra Leone en aan het Colombiaanse drugscartel’ één van de sponsors was van Shaked’s verkiezingscampagne.

Ofer Cassif aan het adres van mevrouw de minister:

“Your hands are steeped in blood,”

Bron

Shaked die (net als Wilders) in de veilige beslotenheid van de burelen van de macht omringd door bodyguards heel flink is, doet nu iemand gewoon klip en klaar zegt wat voor slang of het werkelijk is, huilie huilie en wil een strafklacht tegen Cassif indienen.
Vertegenwoordigers van de regering trachten nu het ontslag gedaan te krijgen van beide docenten door de universiteit onder druk te zetten.
Die stelt zich op het standpunt niet verantwoordelijk te zijn voor de ideeën van haar individuele werknemers en weigert gehoor te geven aan de roep om ontslag.

Ook Cassif houdt de poot stijf en merkte in een interview met de Israelische radio op Israël te beschouwen als het Duitsland van de jaren ’30 van de vorige eeuw:

 We are now the Germany of the 1930s and this is expressed in the completely Nazi video that Im Tirtzu released and also in the nonprofit organization law.

Bron

Een en ander komt op de zevende verjaardag van ‘Operation Cast Lead’ van december 2008 waarin Israël het getto en de vrijwel weerloze bewoners van Gaza voor de zoveelste keer aanviel en grootschalig gebruik maakte van witte fosfor hetgeen een oorlogsmisdaad is.

De Nederlandse regering is innig bevriend met het genocidale Israelische regime waar Shaked deel van uitmaakt.
Over financiering gesproken: ik ben trouwens nog steeds benieuwd of en hoeveel shekels er vanuit de zionistische fosfor op woonwijken smijtende sekte deze kant op komen naar bijvoorbeeld de club van de geblondeerde haatzaaier waarvan we in elk geval weten die vanuit de VS gesubsidieerd wordt.
Het expliciet benoemen van het tuig maakt dat Cassif een man naar mijn hart is.