Is het leuke salaris de reden dat Lucassen blijft zitten?

BLIJVEN:
Als Eric Lucassen blijft zitten, als lid van de PVV-fractie of als eenmansfractie, dan verdient hij jaarlijks 94.757,82 euro inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Dat is ongetwijfeld meer dan Lucassen als docent digitale muziekproductie ontving. Bovendien is het de vraag of hij die baan weer kan oppakken nu zijn hele verleden op straat ligt.
 
OPSTAPPEN:
Mocht Lucassen vertrekken, dan krijgt hij wachtgeld, het eerste jaar 80 procent van zijn loon, en daarna 70 procent. De uitkering houdt even lang aan als het Kamerlidmaatschap heeft geduurd, met een minimum van twee en een maximum van zes jaar. Kamerleden die binnen drie maanden vertrekken, krijgen maar een half jaar wachtgeld. Lucassen zit bijna vijf maanden in de Kamer.

Niet slecht voor een burenonderpissende-, oudemannen- en jongemeisjes-terrorist.

Wil er wel nog bij vermelden dat doordat deze blunder is begaan door de PVV, dit mede mogelijk wordt gemaakt van uw en mijn belastinggeld! 😥

6 gedachten over “Is het leuke salaris de reden dat Lucassen blijft zitten?”

 1. Hij blijft zitten omdat hij zich niet wil laten wegsturen. Als hij nu vertrekt krijgt hij maar twee jaar wachtgeld. Als hij blijft zitten krijgt hij vier jaar een riant salaris plus vier jaar wachtgeld

 2. Leuk stuk:

  Andere politieke partijen vragen zich af waarom deze reeks incidenten de PVV nauwelijks lijkt te schaden in de peilingen. Misschien omdat een volkspartij volkse mores het parlement binnenbrengt, is een veel gehoorde, ietwat sarcastische theorie.

  😆

 3. #4 las in één van de reacties op de telegraaf dat men liever een veroordeelde autochtoon had dan een allochtoon met een dubbel paspoort….lijkt mij een volstrekt onzinnige opmerking, allochtoon met alleen een NL paspoort heeft ook niet de voorkeur.

  Maar hij blijft zitten…de 76ste zetel van Rutte en zijn bruine bende…hij heeft voor het eerst in zijn leven echt een keer de macht in handen….redelijk dramatisch als je als premier van dit soort criminelen afhankelijk bent geworden…en dan maar roepen dat het een interne PVV aangelegenheid is….BAR!!!rillingen over mijn rug 🙁

 4. @ Willem
  Nee, dat is een volstrekt zinnige opmerking want het geeft aan met wat voor soort mensen je te maken hebt. De PVV aanhang neemt geen blad voor de mond. Normale partijen moeten hun lering hieruit trekken. Je kan de geharde racisten en haters het toch niet naar de zin maken dus dat moet je gewoon niet proberen.

Reacties zijn gesloten.