Is Hero Brinkman een masochist?

‘Ik ben geen quitter’, liet Hero Brinkman weten. Hij heeft er dus vaak over nagedacht, over vertrekken. En terecht. Zelden is een Kamerlid zo vaak en zo publiekelijk door zijn partij vernederd. Brinkman wil de PVV enig leven inblazen en stelde lang geleden voor om een keer een jongerendag te organiseren. Een volstrekt onschuldig voorstel – de EO laat ieder jaar zien hoe braaf zoiets kan zijn. Maar Geert en de rest van de PVV-fractie zijn doods- en doodsbang voor een dergelijke bijeenkomst. Wat gaan die jongeren roepen? Wat voor lente kan dat worden?

Marcel Hulspas met een vlijmscherpe analyse hoe het binnen de PVV toegaat. Ik snap niet dat die 23 schapen zo ongelooflijk mak lopen te zijn in dat PVV-veldje. Wat heeft Geert in handen over deze mensen, dat ze zich allemaal zo laten koeioneren? Ik weet het niet.

3 gedachten over “Is Hero Brinkman een masochist?”

 1. die kneuzen kunnen met geen mogelijkheid elders een vergelijkbaar inkomen genereren

  hun hele leven is PVV voor en PVV na, zonder de PVV vallen ze in een zorgvuldig geprepareerd gat, ze hebben geen “normaal” netwerk en alle schepen hebben ze achter zich moeten verbranden

  doordat ze hun domheid keer op keer publiekelijk mogen etaleren is ontsnapping aan de sekte feitelijk onmogeljik geworden

  waarschijnlijk heeft hij ze allemaal chantabel gemaakt, leuke vakantiekiekjes met dames van plezier in de kibboets o.i.d.

  of gewoon dreigen met liquidatie door Shin Bet of Gidi Markuszower

 2. Ja daar zeg je wat. Is onderdeel van sektecultuur he? Isoleren. Je zou zo maar eens gelijk kunnen hebben. Zullen er toch deprogrammeurs aan te pas moeten komen om die mensen ooit weer een beetje normaal te laten functioneren. Of toch maar naar een eigen reservaatje laten gaan?

 3. Keira Schreef:

  Ja daar zeg je wat. Is onderdeel van sektecultuur he? Isoleren. Je zou zo maar eens gelijk kunnen hebben. Zullen er toch deprogrammeurs aan te pas moeten komen om die mensen ooit weer een beetje normaal te laten functioneren. Of toch maar naar een eigen reservaatje laten gaan?

  Of gewoon weer terug naar het multibedrijf waar ze voorheen werkzaam waren Keira. 😛

Reacties zijn gesloten.