Intussen aan de overkant van de oceaan…

…zitten onze collega’s van Loonwatch ook niet stil:

De haatdiversificatie van GBL is aan de overkant van de oceaan (NZA in MOE jargon) niet onopgemerkt gebleven. Overigens zal de gemiddelde Amerikaan zich hier niet zo veel zorgen over maken want door de veronderstelde grootschalige euthanasie campagne in NL is er geen stemgerechtigde meer over bij de volgende verkiezingen.

***

De FBI fabriekt zijn eigen terroristische komplotten in elkaar, America’s Next Terrorist, een nieuwe reality show door de hele joe-es-of-eeeee! Wanneer worden de vaderlandsche veiligheidsdiensten geïnstrueerd om dergelijke praktijken te ontwikkelen? doet het altijd goed in verkiezingstijd.

***

En terwijl de FBI zelf terroristische plannetjes bedenkt en poppetjes regelt om ze aan te koppelen kan de politie van de Big Apple natuurlijk niet achterblijven.

Tijdens een uitstapje met wildwatervaren werd keurig bijgehouden hoe vaak de islamitische studenten zonder enige verdenking van wat dan ook ehhhhh potentiële jihadisten zich “schuldig” maakten aan hun dagelijkse gebeden. Er staan nog enkele voorbeelden van een land dat steeds verder stijgt op de wereldwijde ranglijst van achterlijke regimes.

(met dank aan Kaaskop voor de bijdragen)