ING schaft bonussen voor ‘gewoon’ bankpersoneel af

Het top management blijft de bonussen natuurlijk wel behouden. Want ja, dat is nu eenmaal cultuur, gebruik etc. *kots*

Bonussen voor het gewone bankpersoneel van ING zijn verleden tijd onder de nieuwe cao die het bedrijf is overeengekomen met de vakbonden. Dat heeft ING vandaag bekendgemaakt. ‘Een regelrechte doorbraak in de financiële wereld’, aldus bestuurder Ike Wiersinga van de CNV Dienstenbond. (Trouw)

Ik heb helemaal niets tegen een maatregel als dat betekent dat je als werknemer niet meer aan de willekeur van je baas bent overgeleverd. Dat iedereen er gewoon wat bij krijgt op een redelijke manier. Heb ik helemaal niets op tegen.

Waar ik wel wat tegen heb, is dat het ‘gewone’ bankpersoneel zo genoemd wordt en geen bonussen meer krijgt, maar het ‘ongewone’ bankpersoneel nog wel. Dat vind ik discriminatie. Of zakkenvullerij en graaierij. Ik vind dat scheefgroei. Ik vind dat onacceptabel en snap niet dat bonden daar mee akkoord gaan.

1 gedachte over “ING schaft bonussen voor ‘gewoon’ bankpersoneel af”

  1. Daarom ben ik al 12 jaar geen lid meer van een bond.
    Allemaal boeven! Ik zou niet weten waarom ik nog lidmaatschap zou moeten betalen.
    Als ze nou wat deden….

Reacties zijn gesloten.