In Nederland wonen geen mensen, maar vervuilingseenheden of consumenten

Mensen worden niet meer gezien als mensen, maar als vervuilingseenheden of als een consumerend monsterdier. Dit kabinet knijpt aan alle kanten de inkomsten af van mensen waardoor er minder geconsumeerd wordt. Probleem!

Dan komt een somber kijkende Jan Kees in beeld en zegt dat het maar goed is dat de overheid zo hard bezuinigt en dat alle mensen (op de rijken na) er voor moeten bloeden.

Jan Kees dat is GELUL! Elke beginnende economiestudent weet dat als er recessie is de overheid juist NIET moet bezuinigen! Mensen, mensen, mensen, wat een stelletje onnozelaars daar in Den Haag. Dom geboren en nooit wat bijgeleerd.

Trouwens hoeveel vertrouwen moet je in een minister van Financiën hebben als zijn partner vanwege schulden zijn huis moet verkopen van de bank?

3 gedachten over “In Nederland wonen geen mensen, maar vervuilingseenheden of consumenten”

 1. ach, laten we niet te hard oordelen over het liefdesleven van onze Jan Kees, het is erg flauw om opmerkingen te maken over zwart zaad en Grieks 🙂

 2. Quote: ` GELUL! Elke beginnende economiestudent weet dat als er recessie is de overheid juist NIET moet bezuinigen! Mensen, mensen, mensen, wat een stelletje onnozelaars daar in Den Haag.’

  Dat is inderdaad waar. Heb zelf twee jaar economie als bijvak gestudeerd. Hoofdregel is: `Geld moet rollen!’ Zo niet wit, dan wel zwart.
  Een knijpend kabinet is als een viskweker die op zuurstof in zijn aquarium wil bezuinigen, alle vissen gaan dood. Kapotbezuinigen heet dat.

 3. De Jager kan natuurlijk niks aan doen dat zijn partner in problemen is.
  Maar De Jager is wel verantwoordelijk voor bezuinigingen in recessie tijd.
  En bezuinigingen zijn keuzes maken, waar leg ik de pijn.
  En deze bezuinigingen zijn naar mijn mening slecht voor de economie.
  Terwijl andere keuzes veel minder uitwerking hebben op de economie.
  Maar dan kom je aan rechtse hobby s.

Reacties zijn gesloten.