Ik kan het niet verdragen

Het risico met de Blindelingse Greep in de RG-Collectie is, ook weer bij deze, II-19, dat je een cover krijgt van een nummer dat nog niet in een originele of bijna-oerversie is langsgeweest. In de greep: Sweet harmony, Maria Muldaur. Hier is zij met een soulstandard. De extraductie duurt te lang, naar de geest des tijds. Maar haar wordt veel vergeven…

I can’t stand the pain of love
When you get all the love
I can’t stand the pain of life
I can’t even stand the shock
But when I hear you say
That you will go away
And leave me someday

I can’t stand it
I can’t stand it
I can’t stand it
I can’t stand it

When you stand close to me
You makes me kind of weak
And when you hold me tight
My poor heart skips a beat
And when I hear you say
That you will go away
And leave me someday

I can’t stand it
I can’t stand it
I can’t stand it
I can’t stand it

When you’re standin’ close to me
You make me kinda weak
And when you hold me tight
My poor heart skips a beat
And when I hear you say
That you will go away
And leave me someday

I can’t stand it
I can’t stand it
I can’t stand it
I can’t stand it
I can’t stand it


I can’t stand it, 1976