Ik heb niets tegen PVV’ers

Ik heb niets tegen mijn PVV-overbuurman, maar wel tegen zijn goudkleurige Opel Astra en het voortdurende Frans Bauergemekker dat eruit komt. Ik heb ook niks tegen zijn PVV-vrouw maar wel iets tegen haar uitgezakte neptieten, tegen die 5 mm foundation op haar gezicht en tegen die permanente lucht van toiletverfrisser die om haar heen hangt. Allemaal een gevolg van het PVV-gedachtengoed.

Ik heb niks tegen PVV’ers, maar hele wijken vervuilen en verpauperen ten gevolge van het PVV-gedachtengoed.

Ik heb niks tegen PVV’ers, maar dat kutjoch met dat kutpetje op dat mijn auto bekrast heeft doet dat vanwege de PVV-cultuur waar hij uit afkomstig is.

Ik heb niets tegen PVV-ers, maar er komen er steeds meer. De demografische samenstelling van de bevolking is het grootste probleem van Nederland. Ik heb het over wat er in Nederland ontstaat en wat zich hier voortplant. Het kost me trouwens ook mijn nachtrust, als mijn PVV-onderbuurman zich weer eens aan het voortplanten is, wat klinkt als een genetisch experiment tussen een nijlpaard en een zeekoe. Dit is een gevolg van hun PVV-gedachtengoed.

Ik bedoel, ik heb niks tegen hem als PVV-er maar zijn favoriete voortplantingsmuziek is Jantje Smit. Nu heb ik heb niks tegen Jantje Smit of Volendammers in het algemeen, maar wel tegen die achterlijke klederdracht en het PVV-gedachtengoed dat daar hoogtij viert.

Ik heb niets tegen PVV-ers, maar als PVV-ers willen participeren, moeten ze afstand nemen van hun programma. Ik zie in dat dit veel gevraagd is, maar we moeten stoppen met het doen van concessies.

Ik heb niets tegen PVV-ers, maar het PVV-programma is het Mein Kampf van een politieke richting die beoogt anderen te elimineren. Lees het programma, dat Mein Kampf, nog eens. In welke versie dan ook, je zult zien dat al het kwade dat PVV’ers tegen ons en henzelf begaan, uit dat programma afkomstig is.

Omdat ik niets tegen PVV’ers heb mag ik dit van de rechter vanaf vandaag allemaal zeggen over PVV’ers. Zolang ik maar niets tegen PVV’ers heb.

 

 

71 gedachten over “Ik heb niets tegen PVV’ers”

 1. grof, denigrerend, niet tegen de rand van het toelaatbare maar er op

  I like it 🙂

 2. Twee overw, op de Moslims,
  De rituele slacht,
  Vrijspraak van Geert Widers,
  Hoera voor Geert en alle 1,5,000.000 Wilders stemmers !!

 3. Laurent, even heerlijk om te lezen. Voortaan als zo’n PVV-tokkie zich weer eens misdraagt in mijn omgeving, zal ik zeggen dat ik geen prijs stel op zijn PVV gedachtgoed en dat dat gewoon kritiek is op het gedachtegoed en de walgelijke ideologie en niet op hem of haar. Dus opzouten! Ga maar naar je eigen tokkieland!

 4. Hans Schreef:

  Twee overw, op de Moslims,
  De rituele slacht,
  Vrijspraak van Geert Widers,
  Hoera voor Geert en alle 1,5,000.000 Wilders stemmers !!

  Ook tegen jou heb ik niets, Hans, alleen tegen je domme gelul.

 5. Ja hoor Hans, je hebt gewonnen. Wees er blij mee. En denk niet aan alle andere Nederlanders die niet in het verderfelijke gedachtegoed van de Grote Lijder geloven. Zijn er toch ca 8 a 9 miljoen in Nederland (stemgerechtigden) en verder toch een slordige 6 miljard op de rest van de wereld. Maar ja, dat Nederland in zijn hemd en voor schut staat, dat zal het tokkievolk van Nederland een zorg zijn. Eigen volk eerst. Ow, en Hans dit is geen kritiek op jou hoor! Dit is kritiek op het gedachtegoed van de PVV en de verderfelijke ideologie die het is en geheel in het kader van het openbare debat. Dat eindelijk maar eens gevoerd moet gaan worden. Want ik zou het wel fijn vinden als die 1,5 miljoen stemmers op Wilders plus Wilders zelf in het kader van de verderfelijke ideologie die hij verspreid ook ons mooie land verlaten en ergens op een onbewoond eiland gaan wonen. Gewoon gezellig op hun eigen eiland. Maar ik heb niets tegen jullie als PVV-stemmer hoor, helemaal niets.

  Ow en Hans je vergeet dat de overwinning niet alleen op de Moslims is, pardon op de islam (maakte je toch een foutje!). Ook de joden worden in de hoek gedrukt, maar dat maakt jou niet uit he. Vanuit jouw ideologie. Is alleen lastig voor je meester om te verkopen aan zijn geldschieters. Maar ja, daar zal hij zich ook weer uit redden. Ideologisch kunstenaar als hij is.

 6. <i.`Ik heb ook niks tegen zijn PVV-vrouw maar wel iets tegen haar uitgezakte neptieten, tegen die 5 mm foundation op haar gezicht en tegen die permanente lucht van toiletverfrisser die om haar heen hangt.'

  Tja, omdat ik nogal een gevoelige neus heb stoort mij die Airwick-lucht http://www.airwick.nl/
  die om Henk & Ingrid heenhangt mij ook nogal, hoewel ik erom bekend sta tolerant te zijn.
  Nog los van foute deo’s en de dikke lucht van after-shaves bij Henk, om de uitwaseming van zijn zweetklissen te camoufleren na een dag hard werken.
  Om nog maar te zwijgen van hun niet koshere bar-BQ walm die op al te zwoele zomeravonden over mijn tuintje trekt onder tumult van hollandstalige ketelmuziek, raspend gegnuif, gemelijk gelach, met af en toe een boer en een scheet er tussendoor, plus vuurwerk als klapstuk wanneer de sangria en de ijstaarten worden geserveerd en men per falsetstem luidkeels tot samenzang overgaat. `You’ll never wordt alone.’
  Maar zolang men mij het mijne gunt is het leven en laten leven toch? Mocht dat niet kunnen, zal ook ik uitereraard mijn maatregelen moeten treffen.

 7. Keira Schreef:

  Laurent, even heerlijk om te lezen. Voortaan als zo’n PVV-tokkie zich weer eens misdraagt in mijn omgeving, zal ik zeggen dat ik geen prijs stel op zijn PVV gedachtgoed en dat dat gewoon kritiek is op het gedachtegoed en de walgelijke ideologie en niet op hem of haar. Dus opzouten! Ga maar naar je eigen tokkieland!

  Laurent bedankt, het is weer zeer goed geschreven.
  De rechtbank heeft ons een goede les in jurisprudentie gegeven – voortaan mag je overal zware, arrogante, zonodig beledigende en racistische kritiek overal op hebben, mits je steeds er aan toe voegt dat je het niet persoonlijk bedoelt, maar algemeen.

  Hoe dan ook dit vrijspraak doet me op een of andere manier aan de uitspraak van de Procureur-Generaal van enige tijd geleden denken waar hij zei dat Ministers graag het gang van de processen willen beïnvloeden.

  In een democratische maatschappij hoort overigens de maatschappelijk debat onafgebroken door te gaan, wat op zich betekent dat wij als burgers overal onze mening grof voortaan mogen vertellen. De rechter heeft nu dit bevestigd.

  Conclusie: alleen een grof bek tegen de PVV,VVD,CDA en rechtse Kerk heeft nog enige betekenis.

 8. nexus m. Schreef:

  Conclusie: alleen een grof bek tegen de PVV,VVD,CDA en rechtse Kerk heeft nog enige betekenis.

  En natuurlijk de PVVD die voor 1 seconde onbewezen extra leed met Bruin collaboreert

 9. Nu de vraag, hoe los je dat op als die PVVer overstapt op PvdA. Is het dan ineens een ander mens, met andere ideologie. Of zeg je, nee blijf maar bij de PVV. Wel handig om dat duidelijk te krijgen.. Of zijn PVV stemmers niet meer welkom bij andere partijen, kan ook nog natuurlijk…

 10. Rustig, rustig. Zoals de journalist opmerkte; Waren er in het begin nog veel PVV aanhangers aan het demonstreren, viel het nu op dat er maar vijf aanhangers stonden om Wilders toe te juichen.

  Wilders is een modeverschijnsel dat langzaam zal verdwijnen. Dat er dus steeds meer komen is de tweede Tsunami die achteraf niet zal kloppen ben ik van overtuigd.

  Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we deze tokkies niet moeten blijven bestrijden.

 11. Geweldig stukje tekst. Ik heb niets tegen PVV`ers, maar wel tegen aanhangers van deze fascistische beweging die amper kunnen spellen. Ik heb niets tegen PVV`ers maar wel de infantiele zwetspraat waar blijkbaar een vierde deel van Nederland hun enkele hersencellen mee vervuilen. Ik heb niets tegen PVV`ers maar ik herinner me ene A. Hitler die op eenzelfde manipulerende manier gevaarlijke punten in uitvoer bracht.
  Nee, ik heb niets tegen PVV ers, maar de vrijheid waar onze grootouders voor vochten wordt op deze manier ten grabbel gesmeten. Mijn opa draait zich om zijn graf. Maar, ik heb niets tegen PVV ers..

 12. Marie-Ellen Schreef:

  @ jvdheuvel:
  Aha, dus de PVV blijft net zo groot zoals hij nu is, want niet meer welkom bij andere partijen?

  Nee, de domme Tokkies gaan gewoon weer niet stemmen en sterven uiteindelijk vervroegd , heel darwinaans , aan Kilo-knaller aandoeningen ..

 13. Wat je ook kan doen nadat je een misdrijf of zoiets hebt gepleegd hoe erg ook, is:

  1. Sorry zeggen.

  2. Zeggen dat je het met de wetenschap van nu, dat toen niet gedaan zou hebben.

  Dan is alles weer goed.

 14. Gelukkig dat al datgene waarvan Wilders normaliter wordt beschuldigd (polariseren, generaliseren etc.) hier niet gebeurd.
  Oh, en nee, ik ben geen PVV-stemmer.

 15. Hoe dom kunnen mensen reageren
  Dit artikel is daar weer een voorbeeld van
  De uitspraak word compleet uit zij verband gerukt

  Maar tja het zal wel te maken hebben aan welke kant van het hekje je staat

 16. Overigens mogen sommige reageerders ook weleens in de spiegel gaan kijken

  Wat dat betreft ben ik het met Eric zijn opmerking eens

 17. Je hebt niks tegen PVVers, sommige van je beste vrienden stemmen erop. Maar de Politieke Ideologie staat je niet aan? 😛

 18. Artikel 111 -113 van WvS stelt dat het beledigen van de Koning(in) en/of familie strafbaar is.

  Mag dit dan wel:
  ” Ik heb niets tegen Beatrix cs. maar het koningshuis als instituut en onderdeel van de regering is een achterlijke instelling die bestaat uit een stelletje incapabele opvreters.”

  En uitspraak van de Hoge Raad HR 22 september 2009, LJN BI5623 gaat over het beledigen van ambtenaren

  “Ik heb niets tegen ambtenaren maar agenten die bestuurders aanhouden die minder dan 5 km/h te hard gereden hebben zijn “sukkels”, “klootzakken”, “losers” en “kankerlijers”.”
  Ook nu opeens wel toegestaan?

 19. @29
  Smeris als kankerlijer en klootzak is een nuttige bijdrage aan een lopend maatschappelijk debat.

 20. Deze is al oud, maar eigenlijke in aangepaste vorm toch ook weer actueel:

  Een PVV-er stapt een wapenwinkel binnen en vraagt: “Heeft u ook messen?” de verkoper schud zijn hoofd en zegt “Helaas!”. Daarop vraagt de PVV-er of de goede man misschien pistolen verkoop, waarop de verkoper wederom met nee antwoord. Tot slot vraagt de PVV-er of er dan misschien geweren worden verkocht, ook hierop antwoordt de verkoper dat dit niet het geval is. De PVV-er loop hierop stampvoetend de winkel uit. Buiten kijkt hij nog een keer in de etalage en ziet toch echt messen, pistolen en geweren liggen. De PVV-er loopt weer de winkel binnen en stormt met een rood aangelopen gezicht op de verkoper af, en zegt, “Volgens mij heeft u iets tegen PVV-ers!”. “Klopt!” zegt de verkoper “Messen! Pistolen! Geweren!”.

 21. Dit proces is opgeblazen omdat er in dit land geen fatsoenlijke discussie mogelijk is over vrijheid, immigratie en godsdienst. De tenen zijn te lang en debatcultuur ontbreekt, het gevolg is dat men alleen maar op de man speelt of elkaar voor de rechter sleept. Dit is een zwaktebod van de oppositie die door Wilder c.s. briljant wordt uitgebuit.

  De argumenten tegen Wilders die zo voor de hand liggen (hoe kan een partij voor de VRIJHEID voor een hoofddoekjes verbod of moskee verbod zijn?) worden niet gebruikt door de oppositie. Naar mijn idee komt dat omdat als het om vrijheid gaat hebben alle partijen boter op hun hoofd hebben.

 22. Tjaa Schreef:

  Hoe dom kunnen mensen reageren Dit artikel is daar weer een voorbeeld van
  De uitspraak word compleet uit zij verband gerukt Maar tja het zal wel te maken hebben aan welke kant van het hekje je staat

  Tip: Allereerst: púnt gebruiken na zin. Staat snuggerder. Achter zij kom een `n’, achter tja, een komma. Achter `reageren’ een vraagteken.
  Samen met dat je postje niet onderbouwt wèlke mensen; en waarom ze volgens jou `dom’ zouden reageren, en waaruit zulks blijkt in dit artikel, is je sneue stukje de vleesgeworden ordinaire achterlijkheid van de dag, hier ingezonden. Zal wel te maken hebben met aan welke kant van de beschaving je staat.

 23. Sinterklaas Schreef:

  Dit proces is opgeblazen omdat er in dit land geen fatsoenlijke discussie mogelijk is over vrijheid, immigratie en godsdienst. De tenen zijn te lang en debatcultuur ontbreekt, het gevolg is dat men alleen maar op de man speelt of elkaar voor de rechter sleept. Dit is een zwaktebod van de oppositie die door Wilder c.s. briljant wordt uitgebuit.
  De argumenten tegen Wilders die zo voor de hand liggen (hoe kan een partij voor de VRIJHEID voor een hoofddoekjes verbod of moskee verbod zijn?) worden niet gebruikt door de oppositie. Naar mijn idee komt dat omdat als het om vrijheid gaat hebben alle partijen boter op hun hoofd hebben.

  Nou, daar zeg je wat: onder andere die aanklacht had een stuk beter gekund, maar de oppositie laat inderdaad ook veel liggen. Wat het briljante precies is van een Wilders die, eenmaal voor de rechter, wekenlang schijterig zijn mond houdt ontgaat mij echter. En het is Wilders zelf die vrijwel elk debat mijdt.

 24. Dehnus Schreef:

  Je hebt niks tegen PVVers, sommige van je beste vrienden stemmen erop. Maar de Politieke Ideologie staat je niet aan?

  Het is dat ik er nog niet 100% van ben overtuigd dat deze nieuwverworven vrijheid ook zal blijken op te gaan voor niet-parlementariërs, maar anders zou ik wellicht kunnen zeggen dat het een ideologie betreft die met wortel en tak dient te worden uitgeroeid en dat iedereen die er ook maar over dénkt om onderdelen van deze verderfelijke ideologie toe te passen, ogenblikkelijk het Nederlanderschap dient te worden ontnomen en met familie en al over de grens moet worden gezet.

  Maar zoals ik al zei, ik ben nog niet helemaal zeker dat Geert’s vrijheid ook voor mij geldt. 😛

 25. # 34 Laurent. Ach, het is lood om oud ijzer. Nu de haatzaaier `gewonnen’ heeft, vinden Henk & Ingrid hem geniaal, als hij verloren had was hij volgens zijn handlangers een zielig `slachtoffer van de `Linkse kerk’.

 26. Wat me overigens erg van WIlders tegenvalt is dat hij de uitspraak van deze Noord-Koreaanse geitenwollensokkendragende D66-dhimmirechters gewoon accepteert. Als hij een man was geweest, had hij zich vanmiddag nog uit protest bij de gevangenis gemeld.

 27. Waarom kijk je naar mij?

  omdat ik anders ben dan jij?
  omdat ik anders denk dan jij?
  omdat ik anders doe dan jij?

  mag dat dan niet?

  moet ik dan altijd doen
  wat een ander doet;
  wat een ander denkt;
  wat een ander goed vindt?

  dan ben ik mezelf niet meer;
  maar een ander

  kijk naar jezelf!

  ~Edith Eva Eger

  Bovenstaande hing als tegel, vroegâh. Doe er je voordeel mee, of niet.

 28. @38
  Hij kan geen man zijn want hij rookt niet dezelfde sigaretten als ik.

 29. En dat van die muziek kan ik beamen. Hier in de buurt zo’n persoon die constant keihard tot 11 uur s’avonds zijn PIRATEN MUZIEEEEEK! door de ramen knalt. Open ramen zodat iedereen mee kan genieten, maar als je er wat van zegt word hij boos. Je discrimineert “Nederlandse Muziek!” en hij “Oefent voor DJ!”. Je kan er niks tegen beginnen, het stemt PVV want “Die smerige turk moet ophouden over zijn muziek te klagen!”. Die arme man is trouwens de enige man die zijn tuintje op orde heeft in dat gebied van die buurt, geen enkele Henk en Ingrid daar heeft dat.

 30. Tjaa Schreef:

  Hoe dom kunnen mensen reageren
  Dit artikel is daar weer een voorbeeld van
  De uitspraak word compleet uit zij verband gerukt

  Nee, je moet juist alles in de brede contekst van het maatschappelijk debat zien, begreep ik van de rechter.

 31. De zich benadeeld geachte partijen stappen nu naar de VN, ik neem aan onder ERVM, om hun zaak bij dit Hof weer aanhanging te maken.

  Zou het een idee zijn als het OM /rechtbank zelf een vraagbank opende voor burgers die met concrete vragen ipv verongelijkte gevoelens of complot visies blijven zitten?

  Er zullen ongetwijfeld weer veel media visies, juridische expertise aan het woord over deze vrijspraak komen.
  De burger heeft daar als antwoord niets meer aan.

  Hoe zit het bv. met een een schade claim na deze vrijspraak , wacht het duo Mosko/Wilders de uitspraak van dit Hof eerst af?
  Mag politicus Wilders in het buitenland uitspraken zoals hij op Deense TV , EU deportatie van miljoenen moslims deed , ook ongestraft als vertegenwoordiging van neerlands rechtsstaat blijven doen?

 32. Jan uit Helmond Schreef:

  Deze is al oud, maar eigenlijke in aangepaste vorm toch ook weer actueel:
  Een PVV-er stapt een wapenwinkel binnen en vraagt: “Heeft u ook messen?” de verkoper schud zijn hoofd en zegt “Helaas!”. Daarop vraagt de PVV-er of de goede man misschien pistolen verkoop, waarop de verkoper wederom met nee antwoord. Tot slot vraagt de PVV-er of er dan misschien geweren worden verkocht, ook hierop antwoordt de verkoper dat dit niet het geval is. De PVV-er loop hierop stampvoetend de winkel uit. Buiten kijkt hij nog een keer in de etalage en ziet toch echt messen, pistolen en geweren liggen. De PVV-er loopt weer de winkel binnen en stormt met een rood aangelopen gezicht op de verkoper af, en zegt, “Volgens mij heeft u iets tegen PVV-ers!”. “Klopt!” zegt de verkoper “Messen! Pistolen! Geweren!”.

  🙂 🙂 🙂 Hahahhaha.

  DarkSkywise Schreef:

  Wat me overigens erg van WIlders tegenvalt is dat hij de uitspraak van deze Noord-Koreaanse geitenwollensokkendragende D66-dhimmirechters gewoon accepteert. Als hij een man was geweest, had hij zich vanmiddag nog uit protest bij de gevangenis gemeld.

  Klopt!

 33. Eindelijk.Het mag. Van de rechters nog wel. En dan is het officieel nietwaar? Toch? Dus daar gaat ie dan! De PVV is een ander woord voor nazi. Niet dat ik iets tegen PVVers heb, alhoewel. Officieel bestaat er natuurlijk maar 1. Fuhrer Geert W. Zullen we het boek van bewegings-ideoloog Bosma gewoon her-titelen in “Mein Kampf gegen Links”? Niet dat ik iets tegen Bosma heb, het gaat over de man zijn vunzige gedachtengoed. Zijn Bruine Religie zeg maar. Ik heb ook niets tegen de onderknuppels van voornoemde beweging, het is de knuppel-ideologie wat mij misselijk maakt. Eindelijk mogen de mensen met een normale kijk op de wereld hun ongenoegen laten blijken over de uitgekotste en ondergescheten bewegings-ideologie van een zich ten onrechte partij noemende nazi-beweging. De meelopers en gedogers van deze nazi-ideologie staan over 2 jaar de Neurenberg-doctrine luidkeels te verkondigen. U weet wel “Wir haben……..en dan nog iets met weten “!!

 34. katja Schreef:

  De zich benadeeld geachte partijen stappen nu naar de VN, ik neem aan onder ERVM, om hun zaak bij dit Hof weer aanhanging te maken.

  En dan zul je nog zien dat ze Wilders als getuige oproepen. 😆

  “Mr. Wilders, did you or did you not repeatedly declare yours was a policital trial?”
  “I may haff said somesing to da nieuwspeppers, yes.”
  “So you agree your acquittance must also have been politically motivated?”
  “Yes! I mean, no! I mean…. BRAAAMMM!!! HELLLUUPPP!!!!!”
  😈

 35. @ Links
  Is dit nieuw dan? Dit heb ik allemaal al eerder gehoord hoor.Kom met wat nieuws, ik vind het wel amusant
  hoe Links van kwaadheid alles uit de kast haalt.De woorden hebben echter hun betekenis verloren.

 36. @Laurent

  Het probleem waar jij tegen aan loopt speelt al langer bij sommige Nederlanders, mischien moet je PVV eens vervangen door Allochtonen danwel Marokanen. Misschien krijg je dan eens een wat realisticher wereldbeeld!

 37. @ Ron 50
  Niks mis aan het betoog. PVV-ers ergeren zich aan allochtonen of Marokkanen wat is er mis dat er mensen zijn die zich ergeren aan de PVV-ers.? Het moet gezegd worden, er zijn mensen die zich ergeren aan pvv-ers. … .. Ik heb niks tegen de pvv-ers, maar het lijken net uitgezakte hangbuik zwijnen met een dikke onderbuik.

 38. Ron Schreef:

  @Laurent
  Het probleem waar jij tegen aan loopt speelt al langer bij sommige Nederlanders, mischien moet je PVV eens vervangen door Allochtonen danwel Marokanen. Misschien krijg je dan eens een wat realisticher wereldbeeld!

  Zulk een gelul , en dan klagen wanneer je PVV/NSB’r genoemd word , maar je hebt natuurlijk geen bord voor de kop maar een designer plaque en praat geen stront maar excrement ….

 39. Sjef Schreef:

  @ Ron 50
  .. Ik heb niks tegen de pvv-ers, maar het lijken net uitgezakte hangbuik zwijnen met een dikke onderbuik.

  zonder de schattigheidsfactor van hangbuikzwijntjes …

 40. Sjef Schreef:

  .. Ik heb niks tegen de pvv-ers, maar het lijken net uitgezakte hangbuik zwijnen met een dikke onderbuik.

  @ Sjef: En bij mannen die vette gouden ketting om hun dikke nekken. Tattoo’s meestal op obese armen. Gruwzaam. maar goed, ik moet nog ontbijten. Ik hou me in over Ingrid.

 41. Pellidol Schreef:

  @ Links
  Is dit nieuw dan? Dit heb ik allemaal al eerder gehoord hoor.Kom met wat nieuws, ik vind het wel amusant
  hoe Links van kwaadheid alles uit de kast haalt.De woorden hebben echter hun betekenis verloren.

  Daarom brengen we nu muziek in de tent van mensen die zich niet extreem-rechts op het Islam focussen, maar zoeken waar wij mensen elkaar kunnen treffen, dat zijn wij hier op Krapuul!

  Let op in de video op het gejuich van de overweldigend Links publiek. Stel voor dat ze ooit in Nederland komen om met je te discussiëren, vreselijk he?

  http://www.youtube.com/watch?v=MmS-FR7fAaY

 42. PVV stemmers komen van andere reguliere partijen vandaan, dus zelf van de partijen van Krapuul aanhangers…die tokkies zaten dus ook bij linkse partijen!..van de PVDA zijn er ook een heleboel over gestapt naar de PVV, omdat de PVDA niet meer opkomt voor de werkende mensen, maar alleen maar voor de allochtonen..

 43. @Marcel

  je impliceert dat de PVV een reguliere partij is, quod non

  de indruk wordt gewekt dat “krapuul aanhangers” bij de “linkse partijen” zitten (dat betekent volgens mij in PVV jargon dat het nationaal socialisten zijn, de PVV is evenwel niet altijd even consquent in de termen links en rechts, nog afgezien van gebrekkige motivering, maar dat terzijde), maar een kritische houding ten opzichte van fascistoïde denkbeelden overstijgt de oud-Hollandsche verzuiling

  ongetwijfeld manifesteert menig voormalig VVDer en CDAer (ex-VVDer en ex-CDAer in Ehsan Jami jargon) zich onder de krapuul aanhang

  de PVV komt al helemaal niet op voor “de werkende mens”, de PVV bestaat uitsluitend ter meerdere eer en glorie van Geert Wilders

  de wetenschap is er nog niet helemaal uit of mensen door nature of nurture tokkie worden

  ik ben in ieder geval blij dat we het er over eens zijn dat PVVers tokkies zijn (overigens niets ten nadele van de familie Tokkie, of PVVers, zulks ten overvloede)

 44. Marcel Schreef:

  …omdat de PVDA niet meer opkomt voor de werkende mensen, maar alleen maar voor de allochtonen..

  De PvdA een one-issuepartij? Kunt u daar voorbeelden van noemen?

 45. Marcel Schreef:

  PVV stemmers komen van andere reguliere partijen vandaan, dus zelf van de partijen van Krapuul aanhangers…die tokkies zaten dus ook bij linkse partijen!..van de PVDA zijn er ook een heleboel over gestapt naar de PVV, omdat de PVDA niet meer opkomt voor de werkende mensen, maar alleen maar voor de allochtonen..

  Dit leest als een verklaring dat de linkse partijen met PVdA voorop tokkie-vrij geworden zijn.
  Zou je deze verklaring door jou eigenhandig ondergetekend hier bij de redactie van krapuul.nl willen afleveren.
  Alvast bedankt.

 46. Als ik de wereldvreemde reacties hier lees, komt het er dus op neer, dat die 1.5 miljoen PVV stemmers uit het niets zijn gekomen…ze komen in ieder geval niet van de reguliere partijen vandaan…er is dus sinds enige tijd 1.5 miljoen meer opkomst bij de stembureaus?..
  Ik heb andere signalen opgevangen van mensen…die waren nl ontevreden met het beleid van de reguliere partijen en hebben daarom op de PVV gestemd..ze waren het Sinterklaas spelen gewoon zat…

 47. Marcel Schreef:

  Als ik de wereldvreemde reacties hier lees, komt het er dus op neer, dat die 1.5 miljoen PVV stemmers uit het niets zijn gekomen…ze komen in ieder geval niet van de reguliere partijen vandaan…er is dus sinds enige tijd 1.5 miljoen meer opkomst bij de stembureaus?..
  Ik heb

  Tja, het is pijnlijk je geschoffeerd te voelen als minderheid, helaas, een zwaluw maakt nog lente, één schijtende zeemeeuw geeft nog geen zicht op brallende meerderheid dicterende islamhaters 😉

 48. Gelukkig voor de PVDA, dat de hele islam daar nu op stemt, anders waren ze gedaald naar misschien 6 zetels, want ze hebben niet voor niets de bijnaam…Partij Van De Allochtonen..
  Niet voor niets zijn ze in Amsterdam nog steeds de grootste partij…Dat komt niet door Henk en Ingrid, maar door Abdul en Fatima…

 49. Marcel vult het alvast in voor het aivd-spio-boekje en voor zijn geldschieters in Tel Aviv die op hun beurt schatplichtig zijn aan het neoconservatieve gedachtengoed van reactionair-joodsgristelijk Amerika.

 50. Wat mij hier opvalt, is dat links mag zeiken janken en zeuren over van alles en nog wat, maar als iemand daar commentaar op heeft, dan wordt er gelijk geroepen door de linkse kliek…je mag niet jammeren, zeuren..enz..beetje eenrichtingsverkeer toch?..
  als je op deze site meelult met de grote leider, dan mag je blijven, anders blokkeren ze je…
  ze dulden nl geen tegenspraak….lekker he zo,n eigen eilandje…

 51. # WeMarcel Schreef:

  Wat mij hier opvalt, is dat links mag zeiken janken en zeuren over van alles en nog wat, maar als iemand daar commentaar op heeft, dan wordt er gelijk geroepen door de linkse kliek…je mag niet jammeren, zeuren..enz..beetje eenrichtingsverkeer toch?..

  Weer zo’n dom stuk pévéveegebroed dat zich gedraagt als minderwaardig slachtoffer. Je hebt geen recht om te zeuren, want sinds sinds de vrijspraak van je Meester is er ook hier geoorloofde vrijheid van meningsuiting. Als je dat niet bevalt dan dien je maar een klacht in. En nou wegwezen want je bent off-topic.

 52. Waarom zou ik niets tegen PVVers hebben? Natuurlijk heb ik iets tegen die ene PVVer en nog veel meer tegen de PVV aanhangers? Hoe vaker ik het PVv cannaille hoor hoemeer ik aan Jozef Goebels en zijn beruchte toespraken denk. VVD en CDA gespuis vinden het nazi gedrag van en het Goebeliaanse taalgebruik zoals uitgebraakt door de semi-criminelen van de PVV nog acceptabel ook!!CDA en VVD maken zich daarmee schuldig aan misdaden tegen het Nederlandse volk!

 53. Links Schreef:

  Waarom zou ik niets tegen PVVers hebben? Natuurlijk heb ik iets tegen die ene PVVer en nog veel meer tegen de PVV aanhangers? Hoe vaker ik het PVv cannaille hoor hoemeer ik aan Jozef Goebels en zijn beruchte toespraken denk. VVD en CDA gespuis vinden het nazi gedrag van en het Goebeliaanse taalgebruik zoals uitgebraakt door de semi-criminelen van de PVV nog acceptabel ook!!CDA en VVD maken zich daarmee schuldig aan misdaden tegen het Nederlandse volk!

  Je mag ook best iets tegen PVV’ers hebben, maar dan mag je weer niet zeggen dat ze b.v. de buurt vervuilen. Dat mag je alleen zeggen als je er bij zegt dat je niets tegen PVV’ers hebt.

 54. Het ziet er uit als vuil, het ruikt als vuil, het spreekt als vuil, dus is het een PVVer. Ik kan daar ook nies aan veranderen! Uiteraard heb ik niets tegen Henk en Ingrid, maar alles tegen Geert en Maxime!

 55. Marcel Schreef:

  Ik heb andere signalen opgevangen van mensen…die waren nl ontevreden met het beleid van de reguliere partijen en hebben daarom op de PVV gestemd..ze waren het Sinterklaas spelen gewoon zat…

  Moeten we nu iets typisch Nederlands als Sinterklaas nu ook al gaan afschaffen? Och verdomme, is waar ook. Was een bisschop uit Smyrna. Een allochtoon dus.

Reacties zijn gesloten.