Idiotie op zondag: ‘Het gevaar dat antifascisme heet’

Met enige verbazing moest ik vandaag vernemen dat antifascisten een gevaar zijn. Ik weet niet precies wat de ouderen onder u, die de Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt hier van vinden, maar dat de fascisten of, als u wilt nazi’s destijds zijn verjaagd uit uw Nederlandse tuin staat buiten kijf. Indien nodig met geweld. Dat fascisme een gevaar is dat bestreden moet worden met alle mogelijke middelen staat buiten kijf. Maar de fascisten zijn er weer. De fascist is weer helemaal hot.  En we moeten in overleg met fascisten. Niet slaan, nee luisteren, in gesprek gaan.

Als u een fascist dan wel nazi op zijn bek wil slaan, gaat gerust uw gang. Natrappen? Waarom niet. Be my guest.
Not. Mag niet.

Want op 27 augustus 2017, 13:00, beweert een historicus JA, EEN fucking HISTORICUS, dat antifascisten een gevaar zijn. Want antifascisten noemen fascisten fascisten en nazi’s nazi’s en dat is niet netjes. U leest het goed: Tegenwoordig is het niet netjes een nazi voor zijn bek te slaan. Niet netjes een fascist terug te jagen naar waar hij vandaan is gekomen, naar waar hij thuishoort, het riool. 

Als ik een fucking gevaar ben omdat ik “nee,” zeg tegen nazi’s en ze het liefst op hun bek wil slaan dan is het maar zo. Ik sluit af met een schitterende opmerking van, volg die man, @noordkaapfujin

Screenshot at 2017-08-28 08-30-40

Ik wil daar nog iets aan toevoegen: Mocht u toch wc-papier hebben gegeven aan een fascist, dan krijgt u het van hem terug, in uw gezicht, gelardeerd met fascistenstront.