Homorechten à la Rutte en zijn gereformeerde klompentalibangedoogwrak

Het is helemaal volbracht de homo( m/v)- emancipatie verklaarde de directrice van de Gaykrant Henk Krol een paar maanden geleden, want de homorechten zouden nu zijn gewaarborgd volgens dit orakel van Del & Mie.

Nou Krol, ik heb nieuws voor je: rechten kan je op papier vrachtwagens vol ontvangen, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je ze daarom ook krijgt. Als oud-VVD-er gaan je wimpers uiteraard ook knipperen vanwege het feit dat de SGP zo’n grote lepel in de brijpot gaat zetten? Je politieke analyses kunnen we natuurlijk niet serieus nemen, mallert. Zo schrijft hij in zijn eigen vod de Gaykrant:

“De VVD is wel liberaal, maar ook erg militaristisch. De PvdA is sociaal, maar de homo-emancipatie lijkt te worden opgeofferd in een knieval voor de islam. D66 past nog het meest bij me, hoewel ook die partij op onderdelen verschilt van wat ik redelijk vind. Ik zal de berichtgeving over politieke zaken overlaten aan anderen op de redactie.”

Doe dat laatste inderdaad maar ja.
Dit onderzoek gelezen ? :

Uit onderzoek van het SCP uit 2010 is bekend dat zo’n 50% van de homojongeren wel eens denkt aan zelfmoord. Homo-, lesbische en bi-jongeren doen ook vaker een zelfmoordpoging: 9% van de homo- of biseksuele jongens en 16% van de lesbische of biseksuele meisjes heeft een zelfmoordpoging achter de rug.

Nou kan ik me heel goed voorstellen dat je niet direct de herenliefde zal willen omarmen als je om je heen kijkt op zo’n SGP-congres van mannenbroeders, brrr…, en wat hun vrouwen onder elkaar allemaal uitspoken daar steek ik mijn neus niet in.

Griezel hier of hier zelf maar over die enge lui. Van homo’s moeten ze niks hebben, kan je lezen op hun site, alleen niet op zondag, dan doen ze het web op slot, moet van God.

Ja Rutte, met deze klompentaliban ga je verder regeren, weg met je liberale principes, kan jou het schelen. En vooral niet verder kijken dan je neus lang is (mag niet van de SGP), in Rusland vindt een ware jacht op homo’s plaats, het woord Gay mag niet eens meer gebruikt worden. Op die site kan je trouwens ook je steun geven, en de mensen in Rusland die dreigen paria’s te worden een hart onder de riem steken. Miljoenen mensen die als een Untermensch worden gezien, en zoals gewoonlijk doet de wereld weer eens niks, want de oiro is immers veel belangrijker. Ook Slovenië sprak zich gister uit tegen gelijke rechten voor homo’s , maar daar zal je de regering ook niet over horen, alles om die klompentaliban hier ter wille te zijn.

Waar haalt die zogenaamde morele meerderheid toch het lef vandaan om rechten te onthouden aan anderen die ze zelf uiteraard wel hebben?

Zouden er nog “dappere” VVD-ers bestaan die hun liberale levensstijl niet verloochenen? Jullie hebben zelfs een hele lijst van roze VVD- politici, prachtig hoor, allemaal de mond wijd opentrekken nu, stelletje helden op sokken.
Praatjes vullen geen gaatjes. Als je het niet voor jezelf doet, denk dan eens aan al die duizenden jongeren die zóveel moeite hebben met hun “anders-zijn” dat ze suïcide proberen te plegen, of doe het voor al die miljoenen mensen die voor de wet niet eens gelijke rechten hebben.

Jullie leuke boottochtje in Amsterdam nu al vergeten? Principes daar al overboord gemieterd zeker ? Muiten kan nog steeds hoor!

Op zaterdag vaarde de VVD mee met de spectaculaire Canalparade. Het werd een natte maar fantastische vaartocht door de Amsterdamse binnenstad met ruim 50 VVD’ers waaronder Ed Nijpels, Frits Huffnagel, Mark Harbers en Mark Verheijen. Ook veel Amsterdamse (deel)raadsleden en actieve al dan niet roze VVD’ers gaven acte de présence op de boot.

Bij deze verklaar ik de VVD-ers op die bootjes medeplichtig, laffe luitjes, enge cententellers. Maar het was een fántástisch vaartochtje hè? Dat jullie de volgende keer toch zinken tot diep in de bruine shit van die kanaaltjes, daar horen jullie thuis.

16 gedachten over “Homorechten à la Rutte en zijn gereformeerde klompentalibangedoogwrak”

 1. Je kunt tegenwoordig niet meer als openlijk liberaal over straat gaan zonder bespuwd en beschimpt te worden…

  Frits Bolk adviseert liberalen derhalve om te emigreren naar een verdraagzamer oord waar men niet gebukt gaat onder joods-christelijke fundamentalisten.

 2. =Jullie hebben zelfs een hele lijst van roze VVD- politici,=

  Oh, dat meen je niet!?! HAHAHAHAHAAHA

  Pronken met de sexuele geaardheid van bepaalde leden? HAHAHAHAHA

  Wat een losers, bij de VVD. 😥

  Vergeten er naar te kijken, maar staat Mark Rutte toevallig ook op die lijst?

 3. Tja , sinds het Kale lijk heeft een gedeelte van de Gay scene rechts innig omarmt , een Collega van mij ging zelf zo ver dat hij de bodyguard van Michieltje Smit van Nieuw Rechts werd , o later huilend en verbaast zich van die groep af te keren “want ze accepteerden mijn homosexualiteit niet ” en boos worden toen ik vroeg of ie enig idee had waar dat Roze driehoekje vandaan kwam , en of hij dacht dat ultra rechts nu anders was dan toen ….

 4. Gunst, die roze kandidaten van de VVD in Amsterdam.
  Zouden ze kunnen bedenken dat deze afwijking (waarom adverteren ze dit anders, als ze het niet zo zien?) ook bij vrouwen voorkomt?

 5. Ik vind het een heel leuk stuk heb alleen wat moeite met “klompentalibangedoogwrak”. Zo’n keyword levert 0 bezoekerts op van google.

 6. @2: Marcy: La Rutte staat niet op de lijst, maar we gaan hem outen astie het bont maakt met die SGP.

  @3: Al B: maak eens contact met strijdlustige flikkers en potten, krijg je wellicht toch een ander beeld dan steeds maar weer je collegadingesgedoetralala ( het is voorjaar en zomertijd maakt me in de kluts ).

  @4: Arnold: snap ik ook niet, potten en poten allemaal één pot nat.

 7. @9 Roi .. had je gezien wat er staat .. “gedeelte ” ik generalizeer dat niet .. Ik weet dat er nog behoorlijk wat linksch tuig in de gay scene is ( nog meer als je de PvdA , Groen Blergh en Deuhhhh 66 ook als Links reken 😉 ) RJH is niet mijn enige Gay collega hoor .. maar wel de domste 😉

 8. Goh, staat op dat lijstje nog steeds Frank van Dalen? Dat is toch dat manneke wat de COC oplichtte en later de boel bij elkaar loog over zijn stayokay shortstay niet zijnde hotel op booking.com als duidelijke roze VVD’r die de plaatselijke politiek wilde gebruiken om zijn persoonlijk faillissement te voorkomen. Uieraard had hij een goed voorbeeld in mijnheer Hooijmaijers geldcarrousel en mijnheer bonnetje Huffnagel. Alleen zijn die hetero’s wat slimmer. Oh wat zeg ik nu? Gelukkig dat mag van de SGP en daardoor ook van weglachbekkie Rutte.

 9. Wat Rutte betreft: men zegt wel eens dat macht erotiseert, maar ik denk eerder dat macht an sich erotisch voor hem is. Dan heb je ook geen vrouw (of man) nodig.

 10. Niet één van de roze VVD-ers heeft gereageerd op mijn vraag hoe ze het vinden dat hun partijtje zich laat gedogen door die achterlijke Poldertaliban.

  Wiebelknietjes, bah.

 11. @le roi danse: iets te ongeduldig geweest – niet iedereen zit altijd op twitter 🙂

  En nee – natuurlijk ben ik niet blij met de invloed van de sgp op het beleid

 12. @15: dirk:

  Nou, ik zit ook niet altijd in Twotter hoor-P

  Gaat de roze VVD club nog..uhm..enige actie ondernemen? ( ik lijk wel politica zeg 🙂 )

  Constateren dat je niet blij bent lijkt me toch niet echt voldoende.

  Volgende stukje gaat over “Being accountable” maar dan in een andere taal. Doe je mee?

Reacties zijn gesloten.