Homo’s zijn een gevaar voor de wereldvrede

Volgens een enge man in een jurk en op rode schoentjes die in het Vaticaan woont, genaamd paus Benedictus, de zestiende alweer.

Trouwen is iets voor mannen en vrouwen vindt deze man. Wat mij betreft moet iedereen dat maar lekker zelf uitzoeken (=moderne praat). Maar zijn uitspraken zijn natuurlijk wel sfeermakend op een manier die in de geschiedenis maar al te vaak verkeerd heeft uitgepakt. Op deze site staat even uitgelegd wat homo’s zijn mocht je dat willen weten, maar lees ook even wat de Katholieken en de nazi’s deden met sodomieten. Ze moesten dood. En met een miljard fanaten die nog altijd aan de lippen van deze man hangen, vind ik de uitspraken van dit heilig heerschap toch wel onfris en zelfs gevaarlijk.

“Het homohuwelijk bedreigt de vrede niet, wapens doen dat wel.” zegt één van de demonstranten, zo is het maar net. Toch ga ik even Henk Krol bellen, want ik wil weten wat ik moet denken als flikker zijnde. Beter maar gelijk even doen, want misschien zit hij al te brommen in de gevangenis.

17 gedachten over “Homo’s zijn een gevaar voor de wereldvrede”

 1. Michel Foucault zag het een stuk beter. Volgens hem is in een ware democratie iedere volwassene vrij om met zijn liefde trouwen.

  (Dan hebben we overigens nog vrij weinig democratieën in de wereld.)

 2. En zijn / haar Liefdes dan ??? Polygamie , Polyandrie , groephuwelijken …. alles moet toch kunnen ??

 3. @1 & @2: Iedereen zou de vrijheid moeten hebben om in elk gewenst verband samen te wonen / leven, maar waarom moet dat officieel bekrachtigd worden door een autoriteit?

 4. Het is een idioot stukje moraliserend verleden dat de overheid bepaalt met wie je mag trouwen.

  Kerken mogen dat wat mij betreft, als vereniging, best bepalen voor hun leden, en diskwalificeren zich daarmee voor mij.

  Maar (vraag ik als leek) is het inmiddels niet mogelijk om alle vermogensrechtelijke aspecten in een contract te regelen? Met andere woorden: is het behalve kinderen alleen nog de naam (huwelijk versus partnerregistratie oid) waar nog een probleem in stand wordt gehouden of zijn er meer?

 5. Ik vind het een hele aantrekkelijke man die paus. Krol zegt dat ik niet zo lullig moet doen omdat ik de katholieke medemensen beledig en omdat carnaval zo leuk is.
  Toch zie ik de zin niet van dat getrouw. Beetje fossielig. Is er geen manier te vinden waarop iedereen tot zijn of haar recht kan komen zonder dat boterbriefje? Als we zouden leven in een land waar we niet bang hoeven te zijn voor verlies van zorg en onderwijs bijvoorbeeld, wat doen die contracten er dan nog toe? Erven van het kapitaal van de familie? Misschien kunnen we dat afschaffen als onderdeel van een andere samenleving? Het zomaar veel geld en goederen doorgeven is toch wel heel kapitalistisch eigenlijk.

 6. Zelf is hij ook geen toonbeeld van heterosexualiteit. Zelf zijn naam al: Benendichtdus, doet vermoeden dat er sprake moet zijn van a-sexueel gedrag; noch homo noch hetero.

 7. @10, moet je even niet op de Roi opletten – hij is altijd zeer gecharmeerd door manen die steeds mooie jurken dragen. 😉

 8. En hij krijst gewoon door die gek:

  Paus Benedictus XVI heeft zich vrijdag opnieuw negatief uitgelaten over homoseksuelen.

  Volgens de kerkvorst manipuleren homo’s de rol die God hen heeft gegeven en vernietigen ze daarmee ‘de essentie van het menselijk wezen’.

  http://www.nu.nl/buitenland/2988805/paus-haalt-opnieuw-homos.html

  Zie hier de schoentjes van deze travestiet ( sorry meiden voor de vergelijking)

  http://bilgrimage.blogspot.nl/2012/03/is-pope-gay-richard-sipe-dares-to-ask.html

  Waarom schreeuwt Henk Krol nu niet meer? Kamervragen? Nu kan je het.
  Bang stemmen te verliezen opportunistisch mannetje?

 9. @ Tamme Moslims als Abu Taleb en Tamme Homoos als Henk Krol hebben een carrierre , geen principes ..

 10. Echt niet te geloven, dat zo’n katholieke kerk al dertig jaar alleen maar conservatiever wordt. Kan dat hele Vaticaan niet gewoon tot gesloten geriatrische inrichting worden omgevormd?

 11. Zolang mensen op basis van de wil van een “entiteit” waarvan het bestaan niet bewezen is, hun levensovertuiging willen opdringen aan anderen is naasten liefde en hol begrip en ben ik er van overtuigd dat God echt niet bestaat, of op zijn minst een sadistische gestoorde eikel is!

Reacties zijn gesloten.