Hoe Spekman Wilders helpt

Het begon toen Wilders kenbaar maakte dat wat hem betreft “als het kan wat minder Marokkanen” wel een goed idee zou zijn, waard om voor te stemmen. Een giftige, rechtstreeks racistische uitspraak. Maar dat hij er zo over dacht was geen nieuws. Tot nu toe camoufleerde hij zijn racisme een beetje door te spreken over ‘de islam als fascistische ideologie’, of over ‘Marokkaanse straatterroristen’. Nu was het camouflagepak verwijderd. Nu viel het racisme niet meer te ontkennen.

Vanuit de PvdA kwam felle kritiek, gevolgd door nog feller gedraai. Hans Spekman, partijvoorzitter”, moest “braken”, zo viel te lezen. Interessanter: PvdA-partijbestuurder Fouad Sidali, twitterde: “Hitler is onder ons. In de gedaante van Geert Wilders. Hitler vond ook dat er minder Joden moesten zijn. Opdat wij nooit zullen vergeten”. Harde taal, jazeker. En dat wilde de PvdA-partijtop dus niet. Volgens Spekman was de vergelijking “ongepast”, Kamerlid Marcouch zei “vergelijken met Hitler kan echt niet”.

Wat Wilders deed kan blijkbaar echt wel? Wat PvdA-Kamerlid Hamers over Oost-Europese arbeidsmigranten zei – dat ze vooral voor buren overlast veroorzaakten, dat ze dus een probleem vormden – , dat kan blijkbaar ook echt wel? “Voor de mensen ernaast is hun huis niet meer hun huis, en juist hen moeten we helpen”, in haar woorden. Haar hart gaat dus uit naar buren van Polen,en daarvoor moeten Polen wijken. Glashelder een discriminerende houding.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Ravotr

9 gedachten over “Hoe Spekman Wilders helpt”

 1. Praise The Lord Geert Wilders!

  Velen zien Sint Geert Wilders en zijn (beveiligings)hulpjes als de enige mogelijke redders van Nederland.
  Onze land gaat gebukt onder een tsunami van buitenlanders/allochtonen.
  Iemand moet ons komen redden op zijn witte paard.

  Sint Wilders komt en zal ons allemaal van deze plaag redden en onze verloren trots weer teruggeven.

  Praise De Heilige Wilders en ooit de kinderen zullen feesten maken om hem elke jaar te huldigen!

 2. zou Fouad Sidali beseffen dat hitler samenwerkte met marokko “tegen de joden”? of leren ze jullie nederlanders dit niet tijdens de geschiedenisles?

 3. En zou bop wel beseffen dat ook Nederland en Frankrijk (waar Marokko toen onder viel) gecollaboreerd hebben? Wat is dit nou weer voor rare dooddoener, een soort erfzonde-idee waardoor je geen recht van spreken zou hebben?

 4. spekman en wilders zyn aan elkaar gewaagd; spekman moest van wilders braken en wilders zei op tv dat spekman dan misschien eens een nieuwe trui aan zou doen.

  overigens # Joke in nederland en in frankryk waren collabereurs maar ook vele dappere verzetsstryders,

 5. Het is helaas een feit dat in Nederland, ná Polen relatief de meeste joden zijn weggehaald.

 6. @richard: “overigens # Joke in nederland en in frankryk waren collabereurs maar ook vele dappere verzetsstryders,”
  Nou en of, ik zal de laatste zijn om dat te ontkennen! Maar die waren er in Marokko evengoed (onder wie koning Mohammed die duizenden joden heeft weten te redden).

Reacties zijn gesloten.